“Rinku Singh, Çünkü…”: IPL Kazanan Koçun, Star'ın T20 Dünya Kupası Kadrosundan Çıkarılmasına Açıkça Yaklaşımı

amazing

New member
Rinku Singh'in Erkekler T20 Dünya Kupası'nda Hindistan'ın 15 kişilik kadrosundan şaşırtıcı bir şekilde çıkarılması üzerine, eski Avustralyalı çok yönlü oyuncu Tom Moody, bunun temel olarak takımın dengesi nedeniyle gerçekleştiğini ve başka bir spin-bowling çok yönlü oyuncuya ihtiyaç duyduklarını düşünüyor. Axar Patel'de. Rinku, geçen yılki ilk çıkışından bu yana Hindistan adına 15 T20I oynadı. 176,23'lük bir vuruş oranıyla 356 koşu atarak bitirici olarak büyük ölçüde başarılı oldu. Ancak IPL 2024'te Kolkata Knight Riders için yeterli vuruş fırsatı yok – 150'lik bir vuruş oranıyla alt orta sırada gelen sekiz vuruşta 82 topla 123 koşu yaptı.

Ancak Rinku, Hindistan'ın T20 Dünya Kupası seyahat rezervleri arasında yer alıyor.

“Rinku Singh'in IPL'nin geri kalanında kaç koşu yaptığının önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu Hint tarafının dengesiyle ilgili ve Ajit Agarkar bunu açıklarken gerçekten çok netti. Bu sadece tarafların dengesiyle ilgili ve Rinku Singh tamamen dışarıda bırakıldı çünkü Axar Patel'in ekstra çok yönlü oyuncusunun onlara yedi numara pozisyonunda esneklik vermesini istediler.

“Ayrıca üç topaçla oynama seçeneği. Bunun bununla başka hiçbir ilgisi yok çünkü biliyorsunuz, o Dubey'e karşı. Dubey size altıncı bowling seçeneği olarak orta hızda bowling oynayabilen birini sunuyor. Ve buna ihtiyacınız var. İki kalecinin hiçbirini bırakamazsınız, Jaiswal'ı dışarıda bırakmıyorsunuz, Virat'ı dışarıda bırakmıyorsunuz, yani yer yok” dedi Star Sports'tan.

Çarşamba günkü basın toplantısında baş seçici Ajit Agarkar ile birlikte konuşan Rohit, Cuma günü Mumbai Kızılderililerine karşı oynayacağı karşılaşma öncesinde KKR'nin antrenman seansı sırasında Wankhede Stadyumu'nda Rinku ile iletişim kurarken görüldü.

“Rohit Sharma'nın muhteşem liderliği bu. Açık sözlü, dürüst olduğunuzdan ve oyuncularla konuştuğunuzdan emin olursanız, onlar da kenardayken biriyle konuşmak daha kolaydır. Dışlanmış biriyle konuşmak her zaman zordur, özellikle de bu koşullar altında.”

Moody, “Rohit Sharma'nın oyun grubunda bu kadar çok saygı görmesinin nedeni de bu, çok ama çok iyi bir lider olması. Ayrıca iletişim konusunda çok önemli olan sosyal becerilere de sahip” diye ekledi Moody.

Hindistan, Batı Hint Adaları ve ABD'de beklenen yavaş koşullar nedeniyle Dünya Kupası kadrosuna Ravindra Jadeja, Axar Patel, Kuldeep Yadav ve Yuzvendra Chahal'dan oluşan spin ağırlıklı bir bowling kadrosu almayı seçti.

“Sanırım spinner'ları alıyorlar çünkü spinin kazanacağını düşünüyorlar. Ve bu onlara yedi uzman bowling oyuncusundan ve vurucudan altısıyla oynama konusunda endişelenmeme dengesini sağlıyor. Axar Patel'de çok yönlü bir spinner oynamalarına olanak sağlıyor. ve Jadeja ve Kuldeep 11'de oynayan spin güçlü oyuncular olarak,” diye bitirdi Moody.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)


Bu makalede bahsedilen konular