“Allah Ne Look Aisi Di Hai”: Sajid Khan'ın 'Korkunç' Soru Üzerine Muhabire Destansı Yanıtı

amazing

New member

Pakistan'ın tecrübeli spinner'ı Sajid Khan, Rawalpindi'deki serinin üçüncü testinde İngiltere'deki vuruculara yarattığı 'korku' sorulduğunda verdiği yanıtla basın odasını bölük pörçük terk etti. Noman Ali ve Sajid Khan, Test'te İngiltere'nin vuruş birimini yok etmek için bir çift olarak çalıştılar ve efsanevi Wasim Akram ve Waqar Younis'in eskiden yaptığı türden bir ortaklığın oluşmasını sağladılar. Cumartesi günü maç sonrası basın toplantısında aynı durum Sajid'in de önüne konulduğunda epik bir cevap verdi.

Bir muhabir, “Noman, Wasim Akram ve Waqar Younis'in eskiden yaptığı gibi çalışarak wicket toplarken, bowlinginizle İngiltere'deki vurucuları korkuttuğunuza tanık olduk” dedi.

Cevap olarak Sajid şunları söyledi: “Maine'den kisi ko nahi daraya'ya. Aap log kehte ho ki daraya hai. Allah ne bak aisi di hai ki ana hansta bhi hun to log darr jaate hain (Ben kimseyi korkutmadım ama sizler bunu söyleyip duruyorsunuz. Allah bana öyle bir bakış vermiş ki, ben gülsem bile insanlar korkuyor).”

Sajid Khan insanları “korkutmak” hakkındaki soruya yanıt verdi #PAKvENG | #PakistanCricket pic.twitter.com/VLqTKfAGg9

— Grassroots Cricket (@grassrootscric) 26 Ekim 2024
İkinci ve üçüncü Testlerin oyun şartları Sajid ve Noman tarafından belirlendi. İkili, arka uçta önemli katkılar sağlamanın yanı sıra, iki Testte bir araya gelerek 39 kaleyi aldı ve bu, Pakistan'ın dört denemeden sonra kazandığı ilk seri galibiyetinin sona ermesinde doğrudan rol oynadı.

Sajid, Noman'ı Pakistan'ın en deneyimli spinner'ı olarak etiketledi ve tecrübeli oyuncunun kendisiyle birlikte Serinin Adamı ödülünü hak ettiğini iddia etti.

Maç sonrası sunumda Sajid, “Noman bhai ülkemizdeki en deneyimli spinner'lardan biri. Harika bir arkadaş oldu ve iyi hizmet etti. Benimle birlikte bu PoS ödülünü hak etti. Bu galibiyetten dolayı ulusumuzu tebrik ediyorum” dedi. .

Kaptan Shan Masood'un, Pakistan'ın Test kaptanı olarak ilk seri galibiyetini beklemesi, ülkenin 2021'den bu yana ilk kez ev sahibi takımın kendi sahasında galibiyetini görme yönündeki hevesli umudunun yanı sıra sona erdi.

Takıma geri dönüş yapan Sajid, İngiltere karşısında aldıkları 2-1'lik seri galibiyetten dolayı Allah'a şükrederek, “Seri galibiyeti için Allah'a şükürler olsun. Böyle bir baskı yoktu. Geri dönüş yapacaktım ama” dedi. Beni destekleyen insanlar vardı.”

ANI girişleri ile

Bu makalede bahsedilen konular