“Bu ne korkutucu …”: Pat Cummins, şeytani SRH vuruş ekranına karşı huşu içinde bıraktı.

amazing

New member
Travis Head ve Ishan Kishan© BCCI

Sunrisers Hyderabad kaptanı Pat Cummins, hamurlarının IPL'deki çanak çömlekçilerini nasıl sıkıştırdığını görmenin “korkutucu” olduğunu ve onlara karşı çalışmak istemediğini söyledi. Run katliamının en son örneğinde, SRH altı için 286'yı Pazar günü Rajasthan Royals'a 44 koşu drubing yaptı. “Pillerimize kase etmek istemezdim. İnanılmaz. Bu korkutucuydu. Biliyorsunuz zor olacak (çanak çömlekçiler için) ama büyük bir puan aldığınızda, biri sizi kazanabilir. Maç sonrası sunum töreni.

Haydarabad Pacer Harshal Patel, Uppal Stadyumu'ndaki pistte çanak çömlekçiler için büyük bir skora sahip olduğunu söyledi.

“İnfazın birkaçını engellemesiyle daha iyi olduğumuzu hissettim. Tahtada yaklaşık 290 olduğunda yardımcı oluyor. Savunma ve agresif olmak arasında ince bir çizgi var ve oyunun bağlamına bağlı.

RR inning'lerin arka ucunda iyi bowling yapan Patel, “Kütüklere zorlanmamız gereken zaman olacak, ancak tahtada 270-280 olduğunda, sadece savunma kurmamız gerektiğinden işimiz daha kolay oluyor” dedi.

Royals stand-in kaptanı Riyan Parag, ilk önce düz bir yolda toplama kararını “kolektif bir karar” olduğunu söyleyerek savundu. “Tıpkı beklediğim gibi zordu ve SRH'ye kredi verdik ama daha iyi idam ettik. Toplu olarak bu kararı aldığımızı (önce kase için) aldığımızı hissediyorum ve bu doğru karardı ama daha iyi yürütmeye ne dersin”.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular