“Daha Büyük Toplamlar İçin Fırsatlar Olabilir …”: Steve Smith, Hindistan’a Karşı 4. Testin Önünde

amazing

New member
Avustralya’nın yedek kaptanı Steve Smith Çarşamba günü, Ahmedabad’da Hindistan’a karşı oynanan dördüncü ve son Test karşılaşmasının sahasının ilk üç sahadan biraz farklı olacağını söyledi ve bu kalede daha büyük toplamlar için fırsatlar elde edebileceklerini ekledi. Hindistan ve Avustralya arasındaki dördüncü test Perşembe günü Ahmedabad’da başlayacak ve ev sahibi ICC Dünya Test Şampiyonası finalinde bir galibiyetle yer ayırtmayı hedefliyor.

Avustralya şu anda Hindistan’ı 2-1 geride bırakırken, Indore’da rakiplerine karşı dokuz kalelik kapsamlı bir zafer kaydettikleri 2017’den bu yana Hindistan topraklarındaki ilk Test maçını kazanırken çokça moral gösterdiler.

“Bu wicket biraz farklı olabilir. O zaman bir baktım. Belki ilk toptan veya ilk günkü kadar fazla dönmeyebilir ama oyun devam ettikçe döneceğini düşünüyorum. Yani evet, Smith Çarşamba günü Ahmedabad’da bir maç öncesi basın toplantısında, “Bu küçük kapıda daha büyük toplamlar için fırsatlar olabilir,” dedi.

Smith, ilk üçünün aksine, topun hemen döndüğü dördüncü test sahasının günün en düz pisti olabileceğine inanıyor.

Smith, “Muhtemelen şimdiye kadar gördüğümüz dört küçük kapıdan biri gibi görünüyor, potansiyel olarak ilk gündeki en düz olanı,” diye ekledi.

Yedek kaptan, oyun devam ederken kuru sıcaklığın sahanın kırılmasına neden olarak oyuncuya dönüş yapmasını bekler.

“Bunu söyledikten sonra, sanırım şu anda dışarısı 38 derece, oldukça sıcak. Gün geçtikçe kuruyacak gibi görünüyor. Bahçıvanlardan biri bugün tekrar sulayabileceklerini söyledi. Yani evet, biz Bekleyeceğiz ve göreceğiz, ancak önceki gün açısından, kesinlikle şimdiye kadar gördüğümüzden daha azını yapacak gibi görünüyor, “diye ekledi Smith.

Smith, “Gerçekten sadece önümüzde olanı oynuyor, açıkçası tüm bu seri boyunca skorlar büyük değildi. Hindistan o ilk Test maçında 400 puan aldı ve Rohit 100 aldı ve 400 çok fazla olduğunu kanıtladı,” diye açıkladı Smith.

“Yalnızca önümüzde olanı oynayabiliyoruz ve 200’ün üzerine çıkarsanız bile bu iyi bir toplam olan bu tür wicket’lar oldu. Telaşlı falan değiliz, küçük kapılar hakkında hiç şikayet etmedik veya herhangi bir şey yapmadık. Çıkıp oynuyoruz” dedi.

Smith, oynayacağı sahadan emin olmadığı başka bir durumu hatırlamıyordu. Ahmedabad’da Salı günü gelişen sorun, Avustralya’nın son test için iki sahadan hangisinin kullanılacağı konusunda sahayı karanlıkta bırakmasından kaynaklandı.

“[There] bir iki olabilirdi [pitches] Belki iki günden biraz daha uzun hazırlandım ama iki günü hatırlayamıyorum,” dedi Smith.

“Öğleden sonra dışarı çıkıp bakmadım ama Alex Carey baktı. Öğleden sonra üç kez tamamen farklı görünüyordu. Burası çok sıcak, 37 derece, bu da kurumasına fırsat tanıyor ve ben Bugün kapağın biraz açık olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden potansiyel olarak çok fazla kuruduğundan endişe ediyorlar. Birkaç saat içinde kesinlikle değişti. Bugün bir göz atarak potansiyel olarak ne yapacağını görebileceğiz. “33 yaşındaki ekledi.

Bu seri, dört maçlık bir seride en az sayıda topun atıldığı, üç günlük üç testin halihazırda tamamlandığı ve sonuncusunun oraya varmasıyla sona erme yolunda. Ancak Smith, saha görevlisinin bu oyunun diğerlerinden daha uzun süreceğini söylediğini savundu.

Smith, bu fırsatı, Avustralya’nın hızlı bowling güçlerini sergilemek için takımda üç hızlı bowling oyuncusu ve bir spinner tutması gerektiğini iddia eden bazı uzmanlara küçük bir araştırma yapmak için kullandı. Bu, 2004 serisine çok farklı yüzeylerde zafer getiren modeldi.

“Evdeki yorumlar biraz garipti, insanlar bizim üç hızlı ve bir spinner oynadığımızdan bahsediyorlardı. Bu yüzeylere baktığımızda ve 11 vuruşta neler yaptığımızı gördüğümüzde bu benim için biraz akıllara durgunluk veriyor. altı gün veya onun gibi bir şey ve spinner’lar küçük kapıların çoğunu aldı ve spin oynamanın ne kadar zor olduğunu görüyorsunuz,” dedi Smith.

“Bu tür yorumları duymak biraz garip ama yapmaya çalıştığımız şeye inancımız tam ve üç spinner ile oynayıp kazanabileceğimizi gösterebilmemiz güzel. Biz de değildik.” O çılgınlık saatinin dışında Delhi’de de çok uzakta. Planlarımızın ve yapmaya çalıştığımız her şeyin işe yarayabileceğini bilmek güzel,” dedi Avustralya’nın yedek kaptanı.

Günün Öne Çıkan Videosu

“Zor Zaman”: Güreşçiler Vinesh Phogat, Sakshi Malik Güreş Bedenini Protesto Etti

Bu yazıda bahsedilen konular