“En İyi Cevap”: İrfan Pathan’ın Gautam Gambhir-Sreesanth Spat Hakkında Kristal Net Açıklaması

amazing

New member
Gautam Gambhir ve S Sreesanth, Çarşamba günü oynanan Legends League Kriket (LLC) maçında saha içinde kavgaya tutuştu. Her iki kriket oyuncusu da Hint kriket takımının 2007 T20 Dünya Kupası ve 2011 ODI Dünya Kupası kazanan takımlarının bir parçasıydı ve onların tartışmaları bazı eski meslektaşlarının konuya ağırlık vermesiyle sonuçlandı. Gambhir, sosyal medyada kendisinin eski bir fotoğrafını, “Dünyanın tamamı ilgi üzerine kuruluyken gülümseyin!” başlığıyla paylaştı. Hindistan’ın çok yönlü eski sporcusu İrfan Pathan, fotoğrafa hemen tepki göstererek şunları yazdı: “Gülümsemek en iyi cevaptır kardeşim.”

Gülümsemek en iyi cevaptır kardeşim.

— İrfan Pathan (@IrfanPathan) 7 Aralık 2023
Sreesanth, Hindistan’dan eski takım arkadaşı Gambhir’in kendisine “tamirci” dediğini iddia etti.

Dünya Kupası’nı kazanan iki oyuncu, Çarşamba günü Indian Capitals ile Gujarat Giants arasında oynanan Eliminator maçında hararetli bir tartışmaya girdi.

Hakemler müdahale ederek iki oyuncuyu ayırmak zorunda kaldı.

Sreesanth, Instagram hesabından canlı yayına geçerken, “Bana ‘tamirci tamirci, sen tamircisin, seni tamirci diye bağırmaya devam etti, merkezdeki canlı televizyonda,’ dedi.

“Sadece ‘ne diyorsun’ dedim, alaycı bir şekilde gülmeye devam ettim. Onu kontrol etmeye çalıştıklarında hakemlerle aynı dili konuştu.”

Sreesanth’a, IPL 2013’teki spot sabitleme skandalına karıştığı iddiası nedeniyle BCCI disiplin kurulu tarafından ömür boyu men cezası verildi.

Ancak Hindistan Yüksek Mahkemesi tarafından 2019 yılında yasak yedi yıla indirildi.

“Kendi açımdan kötü bir kelime kullanmadım. Lütfen arkadaşlar gerçekleri destekleyin. Bunu birçok insanla yapıyor. Neden başlattığı hakkında hiçbir fikrim yok, bu her şeyin sonuydu.

“Şimdi onun adamları altı altı altı bola hai diyor ama un bileme bola sen tamirci, tu tamirci hai (adamları onun altı altı altı dediğini iddia ediyor ama o senin tamirci olduğunu söyledi). Konuşmanın yolu bu değil. Ben şunu düşünüyorum: Olayı burada bırakıyorum ama adamları onu kurtarmaya çalışıyor. Hepinizden ekstra ücretli halkla ilişkiler çalışmalarına kanmamanızı rica ediyorum,” diye ekledi Sreesanth.

Sreesanth’ın canlı yayına başlamasından bir saat sonra. Doğu Delhi’den BJP milletvekili olan Gambhir, X’te Hint forması giydiği ve gülümsediği bir fotoğrafını yayınladı ve altına “Dünyanın tamamı ilgiden ibaret olduğunda gülümse!” başlığını attı. Çarşamba günü, maçtan sonra başka bir Instagram canlı Habersunda Sreesanth, Gambhir’e “Bay dövüşçü” adını verdi ve kıdemli oyunculara bile saygı duymadığını ekledi.

“Sadece Bay dövüşçüyle yaşananları anlatarak havayı temizlemek istedim. Tüm meslektaşlarıyla her zaman kavga eden biri. Hiçbir sebep yok. Viru Bahi (Virüsder Sehwag) dahil kendi kıdemli oyuncularına bile saygı duymuyor” Bugün. Herhangi bir provokasyon olmaksızın bana Bay Gautam Gambhir tarafından söylenmemesi gereken çok kaba bir şey söylemeyi sürdürdü” dedi Sreesanth.

“Burada kesinlikle benim hatam yok. Sadece konuyu hemen dağıtmak istedim. Bay Gauti’nin ne yaptığını er ya da geç hepiniz öğreneceksiniz. Onun kriket sırasında kullandığı kelimeler ve söylediği şeyler alan, canlı, kabul edilemez.

“Ailem, devletim, herkes çok şey yaşadı. Sizlerin desteğiyle bu mücadeleyi verdim. Artık insanlar beni sebepsiz yere yıkmak istiyor. Söylememesi gereken şeyler söyledi. Ne olduğunu mutlaka size bildireceğim. dedi” diye tekrarladı.

Bu, Gambhir’in sahadaki bir tartışmaya ilk karışması değil. IPL sırasında Virat Kohli ile birkaç kez hararetli tartışmalar yaşadı; bu yılın başlarında Royal Challengers Bangalore’un Lucknow Super Giants ile karşılaşması da dahil.

Gambhir o zamanlar LSG’nin akıl hocasıydı.

(PTI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular