“Her zaman bu cazibe …”: KL Rahul, Rishabh Pant'in önünde oynamak için sessizliği kırıyor

amazing

New member
KL Rahul'un dosya fotoğrafı© AFP

Hindistan'ın ilk tercihli vahşeti hamuru Kl Rahul, fırsatını beklerken Rishabh pantolonunun boynuna nefes alması baskısını hissettiğini itiraf etti. Tezgahta Pant gibi bir oyuncu ile Rahul, onu ya da patlayıcı güney pençesini oynamak için her zaman bir “sürücü” olduğunu söyledi. Hindistan baş antrenörü Gautam Gambhir ve rejiminin Rahul'u Pant'e tercih etme kararı, fan tabanını ve eski kriketçileri bölünmüş görüşlerle terk etti. Bazıları yönetimin Rahul'u ODI katında tutma kararını memnuniyetle karşılarken, diğerleri pantolon lehine tartıştı ve sınırlı biçim formatındaki etkisini belirtti.

Rahul, pantolonun önünde oynama sessizliğini kırdı ve performans baskısı faktörünü itiraf etti. Deneyim meyilli Pant ile rekabet etmeye çalışmıyor, ancak en iyisini yapmak ve oyununa bağlı kalmak istiyor.

“Var – yalan söylemeyeceğim. Yani, çok, çok yetenekli bir oyuncu ve hepimize ne yapabileceğini ve oyunu ne kadar agresif ve nasıl değiştirebileceğini gösterdi. Yani evet, evet, takımın teması, kim olursa olsun, koç, her zaman onu çalma ya da oynama sürüsü beni oynadı,” dedi.

“Her zaman var. Ama evet, benim için, sadece fırsat verilirse, en iyi ne yapabileceğimi görmeye çalışıyorum. Başka biri.

Devam eden Şampiyonlar Kupası'nda Rahul, bir Wicketkeeper hamuru rolünü benimsedi. Bangladeş'e karşı Şampiyonlar Kupası açıcısında, kırmızı-hotel formunu 47 teslimattan bestelenmiş bir 41* ile sürdürdü, tek dört ve iki yükselen maksimum ile bağlandı.

Bu makalede belirtilen konular