'Hindistan finale ulaşmazsa …': Eski-Australia yıldızının Gautam Gambhir için Şampiyonlar Kupası Semis

amazing

New member

Şampiyonlar Trophy 2025'in son grup sahne maçında Yeni Zelanda'yı dövdükten sonra, Hindistan Team Salı günü Dubai'deki ilk yarı finalde güçlü Avustralya ile yüzleşecek. Baskı durumunu kolaylıkla ele aldığı bilinen Avustralya, bir kez daha Hindistan'ın bir ICC unvanına giden yolda duruyor. Rohit Sharma ve Co şimdi yürek parçalayan ODI Dünya Kupası 2023 nihai kaybının puanlarını çözecek. Bu yüksek voltajlı çatışmadan önce, eski Avustralya kriket oyuncusu Brad Haddin, Hindistan Takımının Anny Maliyeti'nde yarım kazanma baskısı altında olduğunu belirtti.

Turnuva için Pakistan'a seyahat etmeyi reddettikten sonra, Hindistan'ın Dubai'de planlanan her oyununa. Turnuva boyunca aynı mekanda oynayan Avustralya'nın düzenli kaptanı Pat Cummins de dahil olmak üzere birçok Former kriketçisi, diğer takımlar üzerinde bir üst el sahibi olmaktan bahsetti.

Haddin, tüm oyun koşullarına sahip olan Hindistan'ın yarı yarıya kaybetmeyi göze alamayacağını belirtti.

Haddin, “Hindistan, aynı mekanda her oyunu oynadıkları eşsiz bir pozisyonda, kare içinde çim yok, kuru. Hindistan'a uygun ve bence tüm baskının üzerlerinde olduğunu düşünüyorum. Kuruldular, Biget oynuyorlar ama bir kerelik bir atış.” Dedi.

“Avustralya Gurur Themelves Surging oyunu yapmak spot -son ve bu oyunlardan biri. Ve Avustralyalılar üzerinde herhangi bir baskı olduğunu düşünmüyorum. (Hindistan) kendi yolları vardı ve göremiyorum – bilmiyorum. Avustralya Tez koşullarında Hindistan'ı dövüyor.

Haddin daha sonra Rohit Sharma ve Co finale ulaşamıyorsa, Hindistan'ın baş antrenörü Gautam Gambhir'i Stinge tarafından uyarmaya devam etti, daha sonra 2011 Dünya Kupası galibinin sıcağa karşı karşıya kalma olasılığı yüksek.

Haddin, “Bence Hindistan üzerinde çok fazla baskı var, (koç) Gautam Gambhir'in devraldığı için kriketlerini oynadıkları şekilde.” Dedi.

“Muhtemelen son altı aydır gerçekten bu kadar çekici olan oyun başarısı veya stiline sahip değillerdi. Bu yüzden bence Hindistan'da bir final yapmak için baskının haklı olduğunu düşünüyorum. Ve sanırım finali yapmazlarsa büyük bir tepki olacak,” diye ekledi.

Bu makalede belirtilen konular