Jasprit Bumrah'ın Eylemi Sorgulandı, Avustralyalı Yayıncı Tartışmaya Açık Açıklamalarda Bulundu

amazing

New member
Avustralyalı sunucu Ian Maurice, Jasprit Bumrah'ı şüpheli bowling eylemiyle suçladı.© AFP

Hindistan'ın Avustralya'ya karşı Noel'in ertesi günü testinin oluşumu, saha dışındaki birçok tartışmanın gölgelediği kaotik bir süreçti. Çoğu Avustralya medyasından geldi. İlk olarak, Hindistan'ın yıldız oyuncusu Virat Kohli, çocuklarını izni olmadan filme alan yerel bir gazeteciyle karşı karşıya geldikten sonra 'zorba' olarak etiketlendi. Kohli ve gazeteci yanlış anlaşılmayı hızla giderirken, eski Hindistan kaptanı o zamandan beri baskıyla karşı karşıya. 4. Test öncesinde Kohli'nin yanı sıra Ravindra Jadeja ve Akash Deep de yerel medya tarafından hedef alındı.

Hem Jadeja hem de Akash, İngilizce röportaj yapmayı reddetmekle suçlandı. Şimdi, deneyimli Avustralyalı sunucu Ian Maurice, Bumrah'ı şüpheli bowling eylemiyle suçladı.

Maurice ayrıca Bumrah'ın eylemini mercek altına almadığı için Avustralya medyasını da eleştirdi.

“Hindistan'ın kalp pili Bumrah'ın doğumunu neden hiç kimse sorgulamadı? Bugünlerde bu politik olarak doğru değil mi? Atıyor demiyorum ama en azından teslimat noktasındaki kolun konumu analiz edilmeli. Nine bunu yapardı. Birkaç yıl önce mikroskop altında,” diye yazmıştı Maurice X'e.

Keşke boğazıma atlamak isteyen siz insanlar yazdıklarımı okuma zahmetine girseniz. “ATTIĞINI SÖYLEMİYORUM…ama hareketinin analiz edilmesi lazım” dedim.

— Ian Maurice (@ian_maurice) 23 Aralık 2024
“Keşke boğazıma atlamak isteyenler yazdıklarımı okusalardı. Ben de “ATTIĞINI SÖYLEMİYORUM… ama hareketinin analiz edilmesi lazım…hepsi bu!” dedim.

Bu, Bumrah'ın eyleminin Avustralya'da sorgulandığı ilk olay değil. İlk Test sırasında taraftarlar, Hindistan adına maçı tek başına kazanmasının ardından onu kıkırdamakla suçlamıştı.

Bumrah, devam eden BGT serisinde parlayan tek Hintli tempo oyuncusu. Bumrah şu anda ortalama 10.90 ile 21 wicket ile serinin en çok wicket toplayan oyuncusu. İlk üç maçın bitiminden sonra bu seride iki beşli ve bir dörtlü vuruşu var.

Bu makalede bahsedilen konular