'KL Rahul'u Yedekleyemiyorum': BCCI, India Star'ın 'Bir Testten Sonra' Düşürülmesi Konusunda Uyardı

amazing

New member

Hindistan'ın Bengaluru'daki ilk Testte Yeni Zelanda'ya karşı şok edici yenilgisi, takımın stratejisiyle ilgili birçok soruyu gündeme getirdi. İlk günün yağmur nedeniyle geçmesi nedeniyle maç dört güne kısa kesildi. Kalan günlerde Kiviler, Hindistan'ı tüm departmanlarda geride bıraktı ve sekiz kalelik tarihi bir galibiyet elde etti; bu aynı zamanda 1988'den bu yana Hindistan topraklarındaki ilk zaferi oldu. Mağlubiyetin ardından taraftarlardan ve kriket uzmanlarından eleştiriler gelmeye başladı. Hintli oyunculara musallat olmak.

Maçta iz bırakmayı başaramayan KL Rahul'a özel bir dizi eleştiri yöneltildi. Her iki vuruşta da Rahul 0 ve 12 gibi kötü skorlar kaydetti ve beklentileri karşılayamadı.

Yaralı Shubman Gill'in yerine gelen vurucu Sarfaraz Khan umut verici bir 150 puan alırken, birçok taraftar ve uzman ikinci Testte Gill'in dönüşünde Rahul'un düşürülmesini talep etti.

Ancak eski Hintli spinner Venkatpathy Raju, 32 yaşındaki oyuncuyu destekledi ve Hint takımının XI'le oynamaması gerektiğini belirtti.

“Oynayan 11'i düzeltmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Eğer kaptan olsaydım, aynı tarafı seçerdim. Takımınızda tecrübeli ellere ihtiyacınız var. KL Rahul'u sadece bir Test maçından sonra yedek alamazsınız. O Raju, Times of India'ya verdiği demeçte, deneyimli bir vurucu ve bir sonraki Testi oynaması gerektiğini söyledi.

“Hindistan WTC sıralamasında hala zirvede. Rohit olumlu bir kaptan. Olumlu bir yaklaşımla sahaya çıkıyor ve yapılanın bittiğini biliyor ve artık seriyi eşitleme zamanının geldiğini düşünüyorum. Eminim ki yapacaktır, “diye ekledi.

Raju ayrıca Avustralya'ya karşı yaklaşan Sınır-Gavaskar Kupasını akılda tutarak Hindistan Takımının Rahul'a bir şans daha vermesi gerektiğini belirtti.

“Hindistan, Avustralya'daki beş Testi düşünmeli ve paniğe kapılmamalı. İkinci Testte KL Rahul'la oynayalım ve ona bir şans verelim. Geri dönecektir. Tecrübesi var. Hindistan'ın sadece çoraplarını kaldırması gerekiyor. İşte bu, ” dedi Raju.

Hindistan ile Yeni Zelanda arasındaki ikinci Test Perşembe günü Pune'da başlayacak. Rohit Sharma ve ekibi artık üç maçlık seriyi eşitlemeye çalışacak.

Bu makalede bahsedilen konular