“Mahi Bhai Aapke Liye…”: Ravindra Jadeja, MS Dhoni İçin Gönderi İle İnterneti Sonlandırıyor

amazing

New member
Ravindra Jadeja, MS Dhoni IPL kupasıyla poz veriyor© heyecan

Chennai Super Kings, Ahmedabad’ın Narendra Modi stadyumunda düzenlenen Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023 final maçında Gujarat Titans’a (GT) karşı beş kalelik dramatik bir galibiyet elde ettikten sonra, Chennai Super Kings (CSK) çok yönlü Ravindra Jadeja güzel bir teklifle geldi. Kaptan MS Dhoni için gönderi. CSK’nın GT’ye karşı kazandığı rekor galibiyette galibiyet serisi yakalayan Jadeja, sosyal medyada viral olan bir gönderiyle zaferi ‘Thala’dan başkasına adamadı.

MS DHONI “Bunu BİR ve YALNIZCA BİRİ için yaptık”. mahi bhai aapke liye toh kuch bhi…” Jadeja tweet attı.

Bunu BİR ve SADECE “MS DHONI” için yaptık. mahi bhai aapke liye toh kuch bhi… pic.twitter.com/iZnQUcZIYQ

— Ravindrasinh jadeja (@imjadeja) 30 Mayıs 2023
Devon Conway ve Ruturaj Gaikwad’ın elli ortaklığı ve Shivam Dube’nin konuk oyuncularının ardından Jadeja, T20 kriketinde neden bu kadar yüksek puan alan bir vurucu olduğunu bir kez daha gösterdi ve kendi tarafının galibiyetini mühürlemek için son 2 toptan 10 tur attı.

“Kendi seyircimin önünde beşinci şampiyonluğumu kazanmak harika bir duygu. Ben Gujarat’lıyım ve bu özel bir duygu. Bu kalabalık inanılmazdı. Gece geç saatlere kadar yağmurun durmasını bekliyorlardı. Bizi desteklemeye gelen CSK taraftarlarına büyük tebrikler. Bu galibiyeti CSK tarafının özel bir üyesi olan MS Dhoni’ye adamak istiyorum. Elimden geldiğince sert sallamam gerektiğini düşünüyordum. Jadeja maçtan sonra “Kendimi destekliyordum ve düz vuruş yapmak istiyordum çünkü Mohit’in daha yavaş topları atabileceğini biliyorum” dedi.

Jadeja, turnuva boyunca CSK’ya değerli katkılarda bulundu. 12 vuruşta ortalama 23.75 ve 142.85 vuruş oranı ve 25 * ile en iyi skorla 190 tur attı. Jadeja ayrıca bu 16 maçta ortalama 21.55 ve ekonomi oranı 7.56 ile en iyi 3/20 rakamlarıyla 20 kaleyi aldı.

ANI girişleri ile

Bu yazıda bahsedilen konular