Ravi Shastri, İngiltere'nin Hindistan turunda sadece 1 net oturum yaptığını iddia ediyor. Jos Buttler'ın güçlü yanıtı: “pek doğru değil”

amazing

New member

İngiltere kaptanı Jos Buttler Çarşamba günü, eski Hindistan koçu Ravi Shastri'nin ziyaretçileri “sert bahçeler” yapmadığı için eleştirmesinden sonra takımının eğitim schle'ünü turda savundu. Cuttack ve Ahmedabad'daki ikinci ve üçüncü ODI'lardan önce eğitim oturumu yapması gerekmeyen İngiltere, Beig'in beş maçlı T20i serisinde 1-4 sarıldıktan sonra ODI'larda 0-3 kaybetti. Bununla birlikte, Shastri'nin İngiltere'nin yeterli eğitim almasına dokunsa bile, Nagpur'daki ilk ODI'nin önünde bir eğitim oturumu yaptılar.

Shastri, üçüncü ODI sırasında yorumda, “Duyduğum kadarıyla, İngiltere'nin bu enttiire gezisi sadece bir net oturumu var. Zor bahçeleri yapmaya hazır değilseniz, gelişmeyeceksin,” dedi. İngiltere'nin 142 koşusu kazandı.

Buttler farklı bir görüş aldı. “Ben bu kadar doğru değilim, dürüst olmak gerekirse. Oldukça uzun bir tur, birkaç uzun seyahat günü vardı. Birkaç kez eğitim almadığımız, ama kesinlikle tur boyunca eğitim aldık Buttler medyaya.

Buttler, “Açıkçası iyi bir ortam yaratmaya çalışıyoruz, ancak tembel bir ortam veya çaba eksikliği için hata yapmıyoruz. Adamlar performans sergilemek, iyi ve gelişmek için umutsuz.”

İngiltere, ilk T20I ile Tur'dan önce Tur'dan önce birkaç eğitim oturumu kahramanı, ikinci ve üçüncü T20I'den önce Chennai ve Rajkot'ta bir oturum kahramanları. Ancak Pune ve Mumbai'de sırasıyla Bez ve Beşinci T20I'nin önünde hiçbir seans yoktu.

Buttler, İngiltere'nin turdan geçtikleri anlardan yararlanmak için yeterince şey yapmadığını söyledi. “Muhtemelen bu seriden ve tüm turdan biraz benzer bir tema. Oyunda birkaç anımız vardı, ama asla enogh'a devam etmek ve gerçekten iyi bir takıma karşı bir sonucu zorlamak ya da kazanmak için.” Dedi.

Buttler, burada üçüncü ODI sırasında kasık yaralanması geçiren formdaki açıcı Ben Duckett'in 19 Şubat'tan başlayarak Şampiyonlar Kupası için zamanında uygun olmak istediğini umuyordu.

“Açıkçası gerçekten iyi oynuyor ve umarım çok kötü değil. Açıkçası, önümüzdeki birkaç gün boyunca daha fazlasını öğreneceğiz, ama biraz zaman. Umarım iyi olur, “dedi hey.

“Tüm turları fevkalade iyi oynadı. Daha iyi ve daha iyi olmaya devam ediyor gibi görünüyor. (Biz) nasıl performans gösterdiğinden gerçekten memnunuz ve bizim için harika arılar ”diye ekledi Buttler.

Buttler, Hindistan'a yenilgilerin İngiltere'nin güvenini düşürmediğini söyledi.

“Mutlaka değil. Açıkçası, sonuçların güven oluşturmasını ve oyun kazanmasını istiyoruz. Bu, burada oturmak ve lotun aksine maçlar kazanan çok daha iyi hissederdi. Ama bak, kendi koşullarında iyi bir tarafa karşıyız. Muhtemelen şu anda Odi kriketinde ölçütler, ”dedi.

“Potansiyelimizin yakınında oynamadık. Oyunlarda bazı anlar yaşadık, ancak sonuçları zorlamak ya da son üçünde kriket oyunlarını kazanmak için asla yeterli görünmüyoruz. ”“ Ama henüz potansiyelimize yakın olmadığımız ya da bireysel oynamak ya da toplu olarak olabileceğimizi bildiğimiz gerçeği bize dört gözle bekleyeceğimiz ve oraya gidebileceğimize ve Şampiyonların Kupasında bir takım olabileceğimize inanmak için bir şeyler veriyor , “Dedi.

Bu makalede belirtilen konular