Rohit Sharma, Virat Kohli emeklilik U dönüşünü yapmaya çağırdı; “Themelves hakkında düşünme zamanı değil”.

amazing

New member

Eski Hindistan kriketçisi Yograj Singh, bu ayın başlarında test kriketinden emekli olan Rohit Sharma ve Virat Kohli'nin ülkenin kırmızı top kriketini kurtarma kararlarını iptal etmesi gerektiğini söyledi. Rohit ve Kohli'nin emeklilikleri, Hindistan'ın, Shubman Gill ve Abhishek Sharma gibi mevcut oyunculara oğlu Yuvraj Singh gibi mevcut oyunculara koçluk yapan 67 eski kriketçinin 20 Haziran'da bakan beş maçlı bir test serisi oynaması planlanan, Kohli'nin Crikket'in daha fazla yıl olduğunu ekledi.

“Rohit Sharma ve Virat Kohli, Hint Test kriketini kurtarmak için emeklilikten dönmelidir. Kendileri hakkında düşünmenin zamanı değil – ulus, hayranlar ve insanların oyun için derin duyguları hakkında.

Tecrübeli kriket oyuncusu, Hindistan'daki Kriket Kontrol Kurulu'nun (BCCI) zor zamanlarında oyuncuları desteklemesi gerektiğini, böylece oyuncuların montaj baskısına boyun eğmemeleri gerektiğini söyledi.

“2011 yılında, Yuvraj Singh, Harbhajan Singh ve Virender Sehwag gibi oyuncular açık bir sebep olmadan düştü. Yuvraj emekli olduğunda onu azarladım – ona baskı yapmamasını söyledim. Hey, ve hala, inanılmaz derecede uygun, ekib için savaşmalı, dış baskılara teslim olmak yerine.

“BCCI bir ebeveyn gibi davranmalı – ego veya siyasetin kararları dikte etmesine izin vermemesi değil, oyuncularını korumalı ve desteklemelidir.”

Yograj, oğlu Yuvraj'ı aradığını ve Kohli'ye test kriketinden emekli olmamasını ve karardan daha sonra pişman olmasını söylemesini istediğini söyledi.

“Yuvi'ye Virat'ı aramasını ve ona 'yaptığım aynı hatayı yapma' demesini söyledim. Eminim (Rohit ve Virat) birkaç yıl boyunca geriye bakıp pişman olacaklar. Çünkü bir gün hayal kırıklığı kaçınacak – ama anlamı ne olacak? '

Kohli, test kariyerine 9.230 koşu ile test kariyerine, 30 yüzyıl ve 31 yarım yüzyıl ile etkileyici bir ortalama 46.85 ile 9.230 koşu ile teklif ederken, Rohit kırmızı top kariyerinde 4301 ile 67 maçta, 18 yarı küratör ortalama 40.57 dahil olmak üzere perdeler çizdi.

Bu makalede belirtilen konular