“Sadece becerilerle değil …”: Sanju Samson'un Rahul Dravid'in kaptanlık tarzını büyük alması

amazing

New member

Beşinci bir yıl boyunca Rajasthan Royals'a liderlik etmek isteyen Sanju Samson, Rahul Dravid'in liderliğini kendi yaklaşımı üzerinde büyük bir etki olarak kredilendiriyor. Dravid'in T20 Dünya Kupası zaferleriyle sonuçlanan Hintli takımla başarılı bir görev süresinden sonra, Samson için tam daire bir anı işaret ettikten sonra, 2025'te baş antrenör olarak Rajasthan Royals'a döndü. Dravid'in Royals ile olan ilişkisi, Hint'in bir duruşma sırasında Samson'ı seçtiği bir dönem olan tarafı kaptmasından nefret ettiği 2012-13'e kadar uzanıyor. Dravid daha sonra 2014-15'te takım direktörü ve akıl hocası oldu. Samson, genç bir yetenekten kraliyetlerin kaptanına yaptığı yolculuğun Dravid'in mentorluğu tarafından şekillendirildiğini söyledi.

Samson, Jiohotar'a verdiği demeçte, “İşlerin nasıl işe yaradığı oldukça komik. İlk sezonumda Rahul Sir denemeler sırasında beni gören kişiydi.”

O zamandan beri ne kadar ilerlediğini düşünerek, “Hey o zamanlar kaptan, genç yetenekleri arıyor. Beni izledikten sonra bana geldi ve 'Tamam, ekibim için oynayabilir misin?' Dedi. O günden bugüne, gerçeküstü hissettiriyor.

“Şimdi, franchise'ın kaptanıyım ve Rahul Sir, uzun yıllar sonra takıma koçluk yapmak için geri döndü. Bu eşsiz ve özel bir duygu. O savaş her zaman Rajasthan Royals ailesinin bir parçası ve hepimiz onu geri almak için minnettarız.

“Onun altında hem Rajasthan Royals'ta hem de Hint takımında antrenör olduğu zaman oynadım. Ama şimdi, tarafı kaptan yaparken koç olarak sahip olmak gerçekten özel bir şey. Samson ayrıca Dravid'in hem saha içinde hem de dışında nasıl bir şekilde liderliğine ve hem yaşlılarla hem de yeni gelenlerle etkili iletişiminin nasıl hayran olduğunu söyledi.

“Bir kaptan olarak, sadece becerilerinizle değil, sahadan da nasıl önderlik ettiğini görüyorum. Kaptan iken isteğe bağlı bir uygulama oturumunu hiç kaçırmadı.

Diyerek şöyle devam etti: “Toyunma odasında genç oyunculara nasıl davrandığını, yaşlılarla nasıl iletişim kurduğunu, takım toplantılarını nasıl ele aldığını ve yeni oyuncuları nasıl karşıladığını gözlemledim. Tüm bu küçük ama liderlik anlayışımı şekillendirdi ve aynı yaklaşımı kızartmaya çalışıyorum.” Dravid'in hiç bağlanıp bağlanmadığı sorulduğunda Samson, “Bu onun oyuna olan sevgisi.

“I Remember Sitting at the Back and Seeing Him Standing In The Sun, Near the Sightscreen, Doing Shadow Practice All by Himelf. Even Even Now, He is fully immersed in the game. 'Dravid fully committed' ================ Dravid recently joined the preseason camp despite being in crutches with his left leg secured in a cast. Hey injured his Left Left While Playing in A Karnataka Club Match with his Younter Son Anvay.

“Onu her zaman uzaktan gözlemledim ve ona yakın olun. Hazırlığın her yönünün halledilmesini sağlayan birinci sınıf bir profesyonel.

“Geçen ay Nagpur, Tarlegaon'da onunla birlikteydim ve ne kadar dahil olduğunu gördüm. Sabah saat 10'dan akşam 5'e kadar sıcağında, topa vuran oyuncular yarasa ve kase kase izlemesini, onlarla etkileşime girmesini, antrenörlerle stratejileri tartışmasını izlemişti.

“Takıma tamamen, A'dan Z'ye. Bu hayran olduğum ve öğrenmek istediğim bir şey – -daha iyi hazırlanacağım. Hazırlık karakterlerinin önemli bir parçası ve bunu kendi yaklaşımıma dahil etmek istiyorum.”

Son baskıda eliminator'da Kraliyet Challengers Bengaluru'ya kaybeden Rajasthan Royals, Sunrisers Hyderabad'a karşı kampanyalarına 23. PTI Tap KHS

Bu makalede belirtilen konular