Shreyas Iyer, Champions Trophy 2025 galibiyetinden sonra patlayıcı 'IPL' ifadesi yapıyor: “Almadım …”

amazing

New member
Şampiyonlar Trophy 2025'te Shreyas Iyer'in dosya fotoğrafı© AFP

2024'ten beri Shreyas Iyer için topsy bir turvy yolculuğu var. Hint kriket takımı hamuru BCCI Merkezi sözleşmelerinden çıkarıldı, ancak Kalküta Knight Riders ile Hindistan Premier Ligi (IPL) Tithl'i kazanmaya devam etti. Shreyas, Hindistan'ın Şampiyonlar Trophy 2025 kampanyasında büyük bir rol oynamadan önce yerli krikette de büyüklüğünü kanıtladı. Zaferden sonra Shreyas, kurtuluş yolunu açtı, ancak KKR'yi IPL unvanına liderlik etmek için yeterince tanıma almadığı gerçeğini ağıt yaktı. Shreyas yeni sezonun önünde bile tutulmadı ve sonuçta Pencap Kralları tarafından büyük bir Rs 26.75 crore için satın alındı. Yaklaşan IPL 2025'te franchise'a liderlik edecek.

Hayal kırıklığı Toh Nahi Tha Çünkü IXPL oynuyordum. En büyük odak IPL'yi kazanmaktı ve şükürler olsun ki kazandım. Şahsen IPL'yi kazandıktan sonra istediğim tanınmayı almadığımı hissettim, ancak günün sonunda, kendi bütünlüğüne sahip olduğunuz sürece ve izlerken doğru şeyleri yapmaya devam edersin, bu daha önemli ve yapmaya devam ettiğim şey bu, “dedi.

Shreyas, şampiyonlar kupasında 5 içten 243 koşuyla iyi bir gezi yaptı.

“Tanınma hakkında konuştuğumda, bu saygıyı fetlemekle ilgili. Sahaya koyduğum çabalara saygı duyuluyordu. Bence bazıları fark edilmiyor ama koyduğum çabalardan son derece memnun. Shreyas Iyer.

“Özellikle çanak çömlekçiler bu kadar sıkı bowling yaparken single almak kolay değildi. Sadece çoklu altıyı buraya veya oraya aldığımda, momentumu değiştirebileceğim bir teslimat yaptım.

1983 Dünya Kupası şampiyonu Dilip Vengsarkar da BCCI Baş Seçici olan Vengsarkar, orta dereceli meyilli için daha fazla memnun olamazdı.

“Iyer çok iyi yaptı ama finalde dışarı çıkma şekli mutlu değilim. Çok sonuna kadar devam etmiş ve oyunu bitirmiş olmalıydı. Ama onu gerçekçi görmekten mutlu. Beş.

PTI girişleri ile

Bu makalede belirtilen konular