Shreyas Iyer, Rajasthan Royals'a karşı Bing Subbed'de sessizliği kırıyor, endişe duyan güncellemeyi paylaşıyor

amazing

New member
Pencap Kings Skipper Shreyas Iyer'in dosya fotoğrafı© X (Twitter)

Pencap kralları, maçtan önce pratikte devam ettiği parmak yaralanması nedeniyle Rajasthan Royals'a karşı ikinci inning sırasında kaptan Shreyas Iyer ile idi. Jaipur'daki Rajasthan karşısında 10 kişilik galibiyetten sonra Iyer yaralanmayı doğruladı ve bunu kontrol etmesi gerektiğini söyledi. Maç sırasında sığınağın içinde oturuyordu ve talimatlarını ortadaki oyunculara geçiriyordu. Punjab ikilisi Nehal Wadhera (70) ve Shashank Singh'in (50) yarım yüzyıl (50) ve Dhruv Jurel'in (53) (53) Sawai Mansing Stadium'taki çabalarını aşan 428 koşuda gol attı.

“Nedeni buradaki parmak (işaret parmağını işaret ediyor). Ne işlenmiş olduğunu bilmiyorum. Desteklendim, gidip burada sorunun ne olduğunu kontrol etmem gerekecek. Senden uzaklaştı, ama bu tür büyük ve cesur bir yaklaşım göstermek için her oyuncuyla gurur duyuyorum.” Dedi.

Pencap için Harpreet Brar, Vaibhav Suryavanshi (40), Jaiswal ve Riyan Parag'ın önemli kafa derileri ile 3-22 en iyi figürlerle geri döndü.

Iyer, sol kol Spinner'ın maç oyuncunun oyuncusunu toplayan performansını övdü. “Ağlarda tutarlıydı. Himfa için en iyisini yapmak istiyor, bu fırsat için aç kaldı ve bugün kendisine adım attığını ve en iyi şekilde teslim ettiğini hissediyorum, ona tebrikler ve zihniyeti muazzam.

“Kesinlikle parlak bir yaklaşım ve tutum aradan sonra gelen, çocuklar yüksek ruhlardaydı ve biz çok yuva, turnuvada ilerleyerek, durumdan bağımsız olarak kazanmak için bir zihniyet gösterdi. İleride, iplikçilerin şarj edilmesi zor olduğunu gördük.

Pencap, puan masasında sadece Royal Challengers Bengaluru'nun arkasında ikinci sırada yer almak için 12 maçta 17 puanla playofflara katılma umutlarını sağlamlaştırdı.

Bu makalede belirtilen konular