Virat Kohli ile ilgili bu yazı için trolled Javed Akhtar, kendi tarzında geri dönüyor

amazing

New member

Virat Kohli'nin ICC Şampiyonlar Kupası'ndaki Pakistan'a karşı sansasyonel performansı, tüm Hindistan kriket spektrumunu öfori haline getirdi. ICC Şampiyonlar Kupası Yarı Finalleri'nde kaderlerini mühürlemek için Pakistan'ı gezdirirken kutlamalar ülkenin dört bir yanında yer alıyor. Ünlüler bile Laud Kohli ve Hint takımının büyük vesileyle performansını gösterdi. Ancak söz yazarı ve senarist Javed Akhtar, Kohli'nin Dubai'deki performansını kutlayan bir yazı paylaşırken sosyal medyadaki trollerin hedefi oldu.

Takımdaki yerinin sorgulandığını gören bir topsy-turvy koşusunun arkasındaki maça giren Kohli, Şampiyonlar Kupası'nın A Grubu maçında Pakistan'ı yok ederken 51. ODI yüzünü çarptı. Diğer Kızılderililer gibi Javed Akhtar, Kohli'nin Süper Şovu'ndan büyülendi.

80 yaşındaki X (eski adıyla Twitter) üzerine yazdı: “Virat Kohli, Zindabad. !!!. Hepimiz sizinle çok gurur duyuyoruz (sic)!”

Virat Kohli, Zindabad. !!! . Hepimiz sizinle gurur duyuyoruz !!!

– Javed Akhtar (@javedakhtarjadu) 23 Şubat 2025
Sosyal medyadaki trollerden biri şöyle yazdı: “AJ Suraj Kaha Se Nikla. Antar se dukh hoga apko (Güneş bugün nereden doğdu? İçeriden yaralanmalısın). “

Endüstri efsanesi daha sonra şöyle yazdı: “Beta jab tumhare baap dada angrez ke jootay chaat ray sekme sadece aazadi ke liye jai aur kala paani mein thay. Meri ragon benim desh premion ka khoon hai aur tumhari ragon my angrez ko hoon hai. (Oğlum, büyükbabanızın botlarını yalarken İngiliz, Hapishanede ve Vatanseverlerin kanını taşırken Kala Pani'de savaşıyordum.

Beta jab tumhare baap dada angrez ke jootay chaat rahe sekme sadece aazadi ke liye jai aur kala paani mein thay. Meri ragon benim desh premion ka khoon hai aur tumhari ragon mein angrez ke naucaron ka khoon hai. ISS ANER KO BHOOLO NAHIN.

– Javed Akhtar (@javedakhtarjadu) 23 Şubat 2025
Bazı troller onu hedeflemek için bakarken, Javed geri döndü ve Hintçe yazdı: “Maen to Sirf Yeh Kahoonga Ke Tum Eik Nech Insaan Ho Aur Neech HI Marogay. Tum Kya Jano Desh Prem Kya Hota Hai (Sadece aşağılık bir insan olduğunuzu söylemek istiyorum ve aşağılık bir insan isteyeceksiniz. Vatanseverliğin ne olduğunu nasıl bilebilirsin) (sic)! “

Pakistan'a karşı kazanma ile Hindistan, finale ilerlemelerini neredeyse mühürlemişti. Ancak Pazartesi günü, Yeni Zelanda başka bir Grup A Maçı'nda Bangladeş'i mağlup ederken, hem Hindistan'ın ilerlemesi hem de Pakistan'ın ortadan kaldırılması resmi hale geldi.

Bu makalede belirtilen konular