Bakan Kasapoğlu’ndan dünya şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı’na tebrik

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Bakan Kasapoğlu’ndan dünya şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı’na tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çevre şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı’nı telefonla arayarak tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, Portekiz’dahi plânlı Dünya Golbol Şampiyonası’nda finalde Güney Kore’yi 10-4 yenerek kıymetli madalya kazanan milli takımla telefonda görüştü.

Milli takımı kutlayan Kasapoğlu, “Sözünüzü yerine getirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Mecliste ilan ettim; ‘Kızlarımız ülkemize şampiyonluk getirecek.’ dedim. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tek araya geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Sevda Altunoluk bile Kasapoğlu’na destekleri için teşekkür ederek, “Bakanım konuşmanız bize sayı yetişkin moral oldu. Sözümüzü yerine getirmek sayı gurur verici.” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.