Bu Yıl En Büyük Ünlü Ayrılıklarından 12’si

Scupperly

New member
Bu Yıl En Büyük Ünlü Ayrılıklarından 12’si2022, en sevdiğimiz ünlülerden kimileri için kalp kırıklığıyla dolu bir yıl oldu. Son vakit içinderda yollarını ayırmış 12 ünlü çift haberimiz yayında.

1. Gisele Bündchen and Tom Brady



13 yıllık evliliğin akabinde Gisele Bündchen ve Tom Brady resmen ayrıldılar. TMZ Sports’un haberine göre üstün model aylarca süren spekülasyonlardan daha sonra resmen boşanma davası açtı ve Brady buna itiraz etmiyor.

2. Miguel and Nazanin Mandi



Nazanin Mandi, üç yıllık evliliğin akabinde Miguel’den boşanma davası açtı. Mandi ve Miguel lise aşıklarıydı ve 2016’da nişanlandılar. Mandi’nin ayrılma niçininin uzlaşmaz farklılıklardan kaynaklandığını bildiriyor.

3. Leonardo DiCaprio and Camila Morrone



30 Ağustos’ta Leonardo DiCaprio ve Camila Morrone’nin ayrıldığı bildirildi. Ocak 2018’de başlayan ilgileri, Morrone’nin 25. doğum gününden yalnızca iki ay daha sonra bitmiş oldu.

4. Liam Hemsworth and Gabriella Brooks



Son raporlar, Açlık Oyunları oyuncusu ve modeli Gabriella Brooks’un artık bir arada olmadığını argüman ediyor.

5. Florence Pugh and Zach Braff



Aylarca süren spekülasyonlardan daha sonra, Florence Pugh sonunda Harper’s Bazaar kapak kıssasında aktör Zach Braff’tan ayrıldığını doğruladı. İkili üç yıldır beraberydi ve bu yılın başlarında ayrılmaya karar verdi.

6. Kim Kardashian and Pete Davidson



Realite yıldızı ve komedyen, birlikte dokuz ay daha sonra yollarını ayırdılar.

7. Emily Ratajkowski and Sebastian Bear-McClard



Süper modelin dört yıllık kocasından ayrıldığına dair söylentiler, son vakit içinderda alyansı olmadan görüldükten daha sonra dönmeye başladı. Kocasının karıştığı aldatma argümanları da ortalıkta dolaşmaya başladı.

8. Kendall Jenner and Devin Booker



Modelin ve NBA oyuncusunun bu ayın başlarında ayrıldığına dair haberlere karşın, bu ikisi birbirlerine dönüş yolunu bulmuş üzere görünüyor. Haber kaynağına nazaran “Sorunlarını çözdüler ve ilerlemek ve bir arada olmak istediklerine karar verdiler.”

9. Michael B. Jordan and Lori Harvey



Geçmişte toplumsal medyada bağlarına dair anlık imgeler paylaşmış olsa da, artık her iki yayında da ikisinin bir arada fotoğrafı yok.

10. Shailene Woodley and Aaron Rodgers




11. Lisa Bonet and Jason Momoa



Çift, 16 yıllık beraberliğin akabinde Ocak ayında boşandıklarını açıklamıştı.

12. Olivia Rodrigo and Adam Faze