“Fazla Heyecanlanmayın”: Pakistan Büyük’ün WTC Finalinde Hintli Pacers’a Künt Tavsiyesi

amazing

New member
Pakistan efsanesi Wasim Akram Pazartesi günü, Hintli hızlı bowling biriminin yeni topla “kendini kaptırmaması” gerektiğini ve Çarşamba günü Avustralya’ya karşı Avustralya’ya karşı oynanan Dünya Test Şampiyonası finalinde başarılı olmak için sabırlı olması gerektiğini söyledi. dünya hayır 1 tarafı Hindistan, 2021-2023 rekabet döngüsü zirve çatışmasıyla sona ererken, 7 Haziran’dan itibaren burada Oval’de düzenlenen WTC finalinde ikinci sıradaki Avustralya ile karşılaşacak. Oyuncuların çoğu IPL ile meşgul olduğundan iki takımdan hiçbiri son iki ayda Test kriket oynamadı ve beyaz Kookaburra topundan kırmızı Dukes’e geçişle birlikte formattaki değişiklik hızlı olacak.

Akram, Mohammad Shami’nin öncü olduğu ve kurnaz Mohammed Siraj’ın belli bir başlangıç olduğu Hindistan hızlı bowling saldırısının sahadaki taktikleriyle akıllıca olacağını umuyordu.

“Bu adamlar deneyimli ve (yeni topla) kendilerini kaptırmamalılar. Hepimiz onun 10 ila 15 üstte sallandığını biliyoruz, bu nedenle ilk 10 ila 15 üstte hızlı olarak fazladan koşular vermeyin. melon,” Akram’ın ICC tarafından söylediği aktarıldı.

“(Erken) biraz sıçrama olursa çok heyecanlanmayın çünkü Avustralyalıların istediği bu” diye ekledi.

Genellikle İngiliz yazının sonlarında bir Teste ev sahipliği yapan The Oval, 140 yıllık tarihinde ilk kez Haziran ayının başında bir maç düzenleyecek. Bu nedenle, saha ve koşullar, oyuncuların son görevleriyle birleştiğinde, bu yarışmayı daha da ilgi çekici hale getiriyor.

“Bu saha normalde alt kıtadan takımları destekler, ama ne zaman burada turneye çıksak… her zaman Ağustos sonu ya da Eylül başıydı. Bu Haziran’da, meydan farklı, taze kare ve top Akram, bir Dük olarak tamamen farklı” dedi.

Hindistan’ın orta sıradaki dayanak noktası Cheteshwar Pujara, Sussex Eyalet Şampiyonası’nda ticaretini yürüten tek oyuncuyken, Marnus Labuschagne, hızlı bowling oyuncusu Michael Neser ve hatta Sussex için de oynayan Steve Smith gibi birkaç Avustralyalı son deneyime sahip koşullardan.


Bu yazıda bahsedilen konular