Hindistan vs Pakistan, 2023 Kriket Dünya Kupası: “Biletler İçin Maçtan Daha Fazla Baskı” – Ind-Pak Clash’ta Babar Azam’ın Fedaisi

amazing

New member
Hindistan ve Pakistan arasındaki 2023 Kriket Dünya Kupası maçı, yakın geçmişte en çok beklenen kriket karşılaşmalarından biri ve iki takım arasındaki maçların nadirliği göz önüne alındığında, her iki tarafta da iyi bir gösteri ortaya koyma konusunda ciddi bir baskı var. Ancak Pakistan kriket takımı kaptanı Babar Azam Cuma günü yaptığı açıklamada, yüksek profilli maç için bilet sağlama baskısının maçın kendisinden çok daha büyük olduğunu söyledi. Bu yılki yarışmada her iki takım da Ahmedabad’daki Narendra Modi Stadyumu’na mükemmel bir rekorla gidiyor ve rekabetin rekabetçi bir çatışmaya yol açması bekleniyor.

Maç öncesi basın toplantısında Babar, “Maç biletleri konusunda maçtan daha fazla baskı var” dedi.

“Bu bizim için bir baskı maçı değil. Birbirimizle birçok kez oynadık. Haydarabad’da çok fazla destek aldık ve Ahmedabad için de aynısını umuyoruz. Önemli olan, her iki vuruşta da takım olarak en iyi ne yapabileceğimizdir. ve bowling. Bu koşullarda bowling oynayanların hata payı minimum düzeydedir.”

“Tecrübe daha iyi oynamanıza yardımcı olur, ben gençken gergin olurdum ama size yardımcı olacak büyükler var” diye ekledi.

Pakistan, ODI Dünya Kupası’nda Hindistan’ı hiçbir zaman mağlup etmedi ancak geçmiş Babar’ı rahatsız etmiyor ve o, takımın “şimdiyi yaşaması” gerektiğinde ısrar etti.

“Geçmişte yaşananların önemli olmadığını düşünüyorum. Şimdiyi yaşamak istiyoruz. İyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum. Hindistan-Pakistan maçı yüksek yoğunluklu. Kendimize inanın. Çok sayıda taraftar geliyor. Sanırım Ayrıca, “Taraftarların önünde iyi şeyler yapma fırsatımız var” dedi.

“İlk 10 over’da wicket farklı ve 10 over’den sonra farklı olduğu için buna göre plan yapıyoruz. Dolayısıyla buna göre plan yapmalıyız. Naseem Shah’ı özleyeceğiz. Shaheen bizim en iyi bowling oyuncumuz. Biz ona inanıyoruz ve o da inanıyor. Bir veya iki maçtaki kötü performans bizi rahatsız etmiyor.”

Babar, Pakistan’ın Hindistan’a karşı kazandığı T20I Dünya Kupası galibiyetine değinerek, aynısını Ahmedabad’daki ODI Dünya Kupası’nda da tekrarlayacaklarını söyledi.

“2021’de T20 WC’de Hindistan’ı yendik. Sanırım bunu burada da yapabiliriz. Şu ana kadar bu Dünya Kupası’nda çok fazla koşu yapmadım ve umarım bu değişir. Eğer iyi bir performans sergilemek istiyorsanız sahayı iyi yapmalısınız. Dünya Kupası. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Sahaya çıkmak tutumla alakalıdır” diye sözlerini tamamladı.

Hindistan kadrosu:Rohit Sharma (ş), Hardik Pandya (vc), Shubman Gill, Virat Kohli, Shreyas Iyer, KL Rahul, Ravindra Jadeja, Shardul Thakur, Jasprit Bumrah, Mohammed Siraj, Kuldeep Yadav, Mohammed Shami, Ravichandran Ashwin, Ishan Kishan, Suryakumar Yadav .

Pakistan kadrosu:Babar Azam (c), Shadab Khan, Fakhar Zaman, İmam-ul-Haq, Abdullah Shafique, Mohammad Rizwan, Saud Shakeel, Iftikhar Ahmed, Salman Ali Ağa, Mohammad Nawaz, Usama Mir, Haris Rauf, Hasan Ali, Shaheen Afridi, Mohammad Ne.

(ANI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular