“İngiltere Tarafından Kurumaya Takıldım”: Eski Oyuncu Takım Arkadaşlarına Bomba Düşürdü, Bu Yıldızın Adını Aldı

amazing

New member
İngiliz Alex Hartley takım arkadaşlarıyla birlikte.© AFP

İngiltere'nin eski spinner'ı ve yayıncı haline gelen Alex Hartley, birkaç kıdemli oyuncunun kendisine soğuk davrandığını iddia etti ve Sophie Ecclestone, devam eden Women's Ashes sırasında onunla bir TV röportajını bile reddetti çünkü birkaç oyuncunun T20 Dünya Kupası'ndan erken çıkışlarından sonra kondisyon standartlarını eleştirdi. Üç ODI'de ve açılış T20'sinde kaybeden İngiltere, Külleri çoktan kaybetti. İngiltere'nin 20 Ocak'taki T20 açılışındaki yenilgisinin ardından Hartley, oyuncular tarafından görmezden gelindiğini söyledi.

BBC'nin TMS podcast'ine “Sophie Ecclestone bugün benimle televizyon röportajı yapmayı reddetti” dedi. “İngiltere takımı tarafından kurumaya bırakıldım: Sınırın kenarında hiçbiri benimle konuşmuyor.

“Avustralya kadar formda olmadıklarını söylememin sebebi onların Avustralya ile rekabet etmelerini, Avustralya'dan daha iyi olmalarını ve Ashes ile Dünya Kupalarını kazanmalarını istememdir. Kendi fikrimi söylüyorum: ve o zamandan beri İngiltere takımı bana soğuk davranıyor.” Ancak Hartley, mevcut oyunculardan bazılarıyla görüşmeye devam ettiğini açıkladı.

“Hepsi bana soğuk davranmadı. Hepsinin aynı olduğunu söylemek istemiyorum çünkü göstermediler. Bazı oyuncular kesinlikle olağanüstüydü: Onlarla daha önce konuştum. Sokakta, yerde, her yerde Ama birkaç kişi – antrenörler, oyuncular – kelimenin tam anlamıyla bana bakmadılar.”

Hartley, İngiltere adına 28 ODI ve dört T20 oynadı.

Bu makalede bahsedilen konular