“Kadınların Kötüye Üzgün Edildi”: İngiltere Kaptanı Jos Buttler, Afganistan çatışması öncesinde kesin bir açıklama yapıyor

amazing

New member
Jos Buttler'ın dosya görüntüsü.© PTI

İngiltere kaptanı Jos Butler, kendisi ve takımlarının Afganistan'daki kadınların kötü durumundan üzüldüğünü, ancak spor zor zamanlarda umut sunduğundan Taliban tarafından yönetilen ülkeden tarafı oynamaya karar verdiğini söylüyor. Taliban, 2021'de Afganistan dizginlerini devraldı ve eğitim ve işlere erişimlerini kısıtlamanın yanı sıra kadın sporlarını yasakladı. Geçen ay, bir grup İngiliz milletvekili, ülkedeki kadınlara verilen tedaviye karşı bir protesto işareti olarak Afganistan'a karşı Şampiyonlar Kupası fikstürünü boykot etmek için İngiltere kriket takımını yutmuştu.

Oyunun arifesinde Buttler'e onu ve ekibini oyuna devam ettiren şeyleri sordu.

“Birçok uzmandan çok tavsiye alıyorum. Sanırım kredi Rob Key ve ECB'ye gitmeli – beni ve tüm oyuncuları desteklemek ve bize bu konuda bilgi ve eğitim vermek için çok, çok iyi oldular ve ECB kararı verdi, “dedi Buttler.

“Şu anda Afganistan'daki kadın ve kızların kötü durumları ve karşılaştıkları mücadelelerden çok üzülüyoruz. Ancak yarın oyunun bir hop ve bir enoyasyon kaynağı olabileceğini umuyoruz. an.

“Maçtan gerçekten heyecan duyuyoruz. Sport, insanları birleştirmek ve umut vermek için büyük bir güce sahip ve bu oyunun yapacağı şey bu.” Avustralya'nın kaybının ardından İngiltere, mutlaka kazanılması gereken bir durumda onları buluyorlar ve burada aynı rakiplere karşı sahaya çıktıklarında 2023 ODI Dünya Kupası yenilgisine sahip olacaklar.

“Açıkçası, çok rekabetçi bir taraf, arılar çok iyi performans gösteriyorlar, yıllar içinde daha iyi ve daha iyi hale geliyor ve onlara saygı gösteriyor. Rashid ve Noor'da bazı harika yollarla bazı duyularda benzersiz stil, açıkçası iki göze çarpan adam gerçekten iyi hazırlanın.

“Ama, muhalefete baktığımız kadar, kendimize odaklanmak, kriketimizin en iyi versiyonunu getirmek ve bacağı kazanmak için yeterli olacağından emin olmakla ilgilidir.” Dedi Buttler, Afganistan'a şok kaybını sorduğunda 2023.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular