KIKO MILANO’DAN YILBAŞINA ÖZEL KOLEKSİYON: JOYFUL HOLIDAY

Barbie45

New member
KIKO MILANO’DAN YILBAŞINA ÖZEL KOLEKSİYON: JOYFUL HOLIDAYYılın en mükemmel vakti geldi! Âlâ dileklerin, sevincin ve sevginin mevsimi. İtalyan makyaj markası Kiko Milano yılbaşı ruhundan esinlenerek hazırlanmış yeni koleksiyonu Joyful Holiday ile bizleri büyüleyici bir dünyaya davet ediyor. Sevdiklerimizle geçirilen küçük lakin pahalı anlardaki hoşluğa dikkat çeken koleksiyon, bu özel anıları hatırlatan renkler ve dokulardan ilham alarak yeni yıl coşkusunun büyüsüne ve hoşluğuna adanmış.

Kiko Milano, ışıltılı renkleri, çarpıcı bitişleri ve uzun mühlet kalıcılığın yanında bulaşmayan, nemlendirme özelliğine sahip tesirli formülleri bir ortaya getirdiği “Joyful Holiday” koleksiyonu ile yeni yılı karşılıyor. Koleksiyon mamüllerine olağanüstü bir performans ile eğlenceli bir hava katan tarçın ve zencefilli kurabiye kokuları ise yılbaşı ruhunu duyulara taşıyor.

Koleksiyonun yakut kırmızısı ve altın rengindeki ambalajları ise dekoratif yılbaşı süsleri üzere tasarlanmış, yılbaşı ağaçları üstündeki yerlerini almayı bekliyorlar. Bu ışıltılı koleksiyon Kiko Milano mağazaları ve www.kikomilano.com.tr’de satışa sunuluyor.

Golden Elixir Hydra Serum

Cilt Bakımı

Golden Brightening Face Mask
Nemlendirici jel yüz maskesi, cildi şımartmak yumuşak ve parlak bir cilde tek bir adımda ulaşmak için ülkü bir eser. Zencefil ve tarçın özü ile zenginleştirilmiş formülü; cildi besliyor ve kadifemsi ışıltılı bir görünüm veriyor. Çikolata ve zencefilin tatlı kokusuna sahip maske, parlak altın renkli jel dokusunda…

Golden Elixir Hydra Serum
Nemlendirici ve aydınlatıcı yüz serumu, yüzü nemlendirirken parlatıyor ve eksiksiz bir makyaj tabanı oluşturuyor. Süratle emilen serum, pürüzsüz, eşit ve parlak bir görünüm bırakıyor. Kokusunda vanilya ve karamelize elma notaları bulunan serum, içeriğindeki altın tanecikleri yardımıyla cilde parlak bir görünüm veriyor.

Night and Day Face Cream
Yüz kremi ikilisi, gündüz için pembe yumuşatıcı krem, gece için beyaz besleyici kremden oluşan kusursuz bir 2’si 1 ortada eser. Pembe gündüz kremi, cilt tonunu eşitlerken makyaj için eksiksiz bir temel oluşturuyor. Beyaz gece kremi ise, cildi besliyor ve güçlendiriyor. Çabuk emilen krem, ciltte yumuşak kadifemsi bir his bırakıyor.

Sugar Bomb Face & Body Scrub
Şeker kristalleri ve yumuşatıcı yağlarla zenginleştirilmiş Scrub, cildi nazikçe temizliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakıyor. Yüz ve bedene uygulanabilen eser, beyaz misk ve vanilyalı kokusu ile baş döndürüyor.

Nourishing Lip Mask
Zencefil özü, tarçın ve kakao yağı ile zenginleştirilmiş maske, dudakları besliyor, harika eğlenceli bir bakımla onları, yumuşak ve kadifemsi yapıyor. Lezzetli çikolata kokusu ve simli kırmızı jel dokusu ile eksiksiz bir tesir yaratıyor.

Enchanted Duo Blush

Yüz

24H Glam No Transfer Foundation

Uzun ömürlü, 24 saat kalıcı, bulaşmayan fondöten, cilt tonunu eşitliyor ve kusurları kamufle ediyor. Mat bitişli yumuşak ve yavaşça dokuya sahip olan fondöten, cildi ağırlaştırmadan pürüzsüzleştiriyor. Suya ve tere güçlü formüle sahip eser, yüz ile bir arada tüm beden kullanması için uygun. Tatlı portakal ve tarçın notaları içeren kokusu ise büyüleyici…

Joyful Holiday Primer
Nemlendiren ve cildi pürüzsüzleştiren Primer, yavaşça ve su bazlı formülü yardımıyla cildi muhteşem rahat hissettiriyor. Parlak bir bitişe sahip pembe dokusu yüzü şımartıyor, cildi güzelleştiriyor ve kusursuz görünmesini sağlıyor.

Hydrating Matte Powder
Yeni hibrid formüle sahip mat pudra, serum tesirli içeriği yardımıyla cildi nemlendirirken kurutmadan, kusursuz blur bir görünüm kazandırıyor.

Luxurious Baked Bronzer
İpeksi dokunuşa sahip Luxurious Baked Bronzer, ciltte parlak bir güneş öpücüğü tesiri bırakıyor. Ultra ince, pigmentli dokusu cilde ışıltılı bir görünüm veriyor. Tarçın notaları içeren kokusu ile yılbaşı ruhunu makyaj çantalarına taşıyan bronzer, kutusunu süsleyen kurdele ile şık bir yılbaşı süsünden farksız.

Enchanted Duo Blush
Mat ve parlak olmak üzere iki bitişli allık, cildi canlandırırken ışıltılı dokunuşlar katmak için harika bir eser. Kokusu ise bal ve bademin tatlı notalarına sahip…

Radiant Dream Highlighter
Yüze, gözlere ve bedene uygulanabilen metalik aydınlatıcı, büyüleyici bir parlaklık veriyor. Cilde uyumlu dokusu, anında ışıltı veren yansıtıcı incilerle benzenmiş.

Liquid Highlighter
Yüz ve gözler için ülkü bir eser olan muhteşem metalik likit aydınlatıcı, kusursuz bir parlaklık veriyor. Akıcı ve yumuşak bir dokuya sahip olan eser kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.

ALLYou Need face Palette
Bronzer, pudra, allık ve aydınlatıcıdan oluşan yüz paleti tek bir eser kullanarak eksiksiz bir makyaj görünümü vadediyor. Eser yenilikçi kremsi dokusunun yanı sıra kusursuz bir baz oluşturmak, cildi canlandırmak ve rötuşlamak için 4 farklı ton içeriyor.

Couple Goals Eyeshadow

Gözler

Lasting & Deva Mascara

Uzun mühlet kalıcı, ağır hacim arttırıcı maskara, birinci kattan itibaren panoramik efektli harika dolgun kirpikler elde etmek isteyenlerin favorisi olacak. Argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü kirpikleri topak bırakmadan kaplıyor; siyah dokusu 12 saate kadar ağır, uzun periyodik hacim tesiri veriyor.

Precious Metal Eyeshadow
Metalik göz farı, parıltılı dokunuşlarla manyetik bir görünüm yaratmaya yardımcı oluyor. yavaşça, ipeksi dokuya sahip göz farı ağır renk salınımı ve kolay uygulanması ile gözlere hayli boyutlu efekt veriyor.

Couple Goals Eyeshadow
İkili göz farı, sofistike mat bitişli bir toz göz farı ve ışıltılı metalik krem göz farı içeriyor. 2’si 1 ortada eser gözleri ve bakışları güzelleştirirken, mattan parlağa bitişler ve efektlerle oynama talihi sağlıyor. Ağır ve pigmentli göz farı ikilileri, üç farklı renk kombinasyonuna sahip.

Bright Dream Eyeshadow Palette
Hem ağır mat, tıpkı vakitte kremsi ve parlak seçeneklerine sahip dörtlü göz farı paleti, doğaldan ağıra uzanan ultra etkileyici göz makyajı görünümü yaratmak isteyenler için ülkü bir eser.

Starry Night Eyeshadow Palette
Mat, metalik olağanüstü renklere sahip 12 göz farı içeren palet, yılbaşı gecesi süper bir göz makyajı ile gözlerini ortaya çıkartmak isteyenlerin favorisi olacak.

Lasting Duo Eyepencil
Mat ve metalik bitişli ikili eyeliner kalem uzun müddet kalıcılığını koruyor. Gözün hem iç tıpkı vakitte dış etrafına uygulanabilen eser, mat gölgeler ve ışıltılı yansımalar ile gözleri ağırlaştırıyor ve tesirli bir görünüm veriyor.

Matte & Glitter Duo Eyemarker
Matte & Glitter Duo Eyemarker’ın mat ve ultra parlak sıvı olmak üzere iki farklı ucu bulunuyor. Çok kullanışlı kalem formu yardımıyla fazlaca rahat uygulanıyor.

Diamond Pearls Lipgloss

Dudaklar

Matte Desire Lipstick
Uzun mühlet kalıcı mat ruj,dudaklara kadifemsi bir renk dokunuşu veriyor. 6 saate varan kalıcılık sunan ruj, portakal ve tarçının tatlı birleşimden oluşan kokusu ile baş döndürüyor.

Hydra Desire Lipstylo
Nemlendirici formülü, anında rahatlık hissi veren kremsi, yumuşatıcı bir dokuya sahip. Tatlı vanilya ve çikolata kokan ruj tam bir yılbaşı eseri.

Sparkling Lips Lipstick
Süper ışıltılı metalik ruj, dudakları inci parlaklığı ve büyüleyici metalik yansımaların birleşiminden oluşan renklerle göz alıcı kılıyor. Zencefilli kurabiyenin sevinçli notalarına sahip beğenilen bir kokusu olan eser, güya peri masallardan çıkmış.

Golden Dust Hydra Balm
Altın parçacıklı nemlendirici dudak balsamı, dudaklara yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırırken nemlendiriyor ve şımartıyor. Altın parçacıklar içeren, dudaklara kristal cam veren balsam vanilya ve çikolatanın hoş notlarına sahip kokusu ile baş döndürüyor.

Diamond Pearls Lipgloss
hafifçe ve kremsi dokusu dudakların üzerinde kayan parlatıcının kullanması epey rahat. İçeriğindeki ışığı yansıtan inci parçacıkları, argümanlı bir parlaklık için epey boyutlu bir tesir yaratıyor. Tatlı vanilya notaları içeren lipgloss kokusu ile de büyülüyor.

Glitter Power Nail

Eller

Power Nail Lacquer

Dolgun, parlak ve ağır renkli metalik oje, parlak, jel efektli yapısı ile tırnaklara büyüleyici bir görünüm veriyor.

Glitter Power Nail
Mikro simlerle zenginleştirilmiş parıltılı oje tek başına yahut diğer bir oje üzerine göz kamaştırıcı bir son kat olarak kullanılabiliyor.