Kraigg Brathwaite Batı Hint Adaları Test Kaptanı olarak adım atıyor Shai Hope T20I Skipper'ı atadı

amazing

New member
Shai Hope'un dosya fotoğrafı© AFP

St John's (Antigua ve Barbuda):

Kricket West Indies (CWI), liderlik rollerindeki bir değişimin T20I tarafının kaptanlığını devraldığını gördükten sonra, Kriket Rolleri'ndeki bir değişimin Shai Hope'un Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Kraigg Brathwaite dört yıl görevden sonra Batı Hint Adaları test ekibinin kaptanı olarak istifa etti. 32 yaşındaki Brathwaite, Mart 2021'de Jason Holder'ın yerine Batı Hint Adaları Test Kaptanı olarak atanan Powell, Mayıs 2023'ten bu yana T20 tarafına liderlik etti. CWI, “Brathwaite, ekibin ayrılmadan önce bir döneme sahip olmasını istedi. Sonuç olarak, ev serisinin kendisine karşı ev serisinin önünde, yeni liderliğe karşı karar vermesini sağladı.

“Bu dizi özellikle özel olmak istiyor ve 100 test maçından iki maçtan iki maç olan Brathwaite'nin, daha fazla sorumlulukla iki katına çıkmasına izin veriyor.” Yeni bir test kaptanı kısa süre içinde açıklanmak istiyor.

Batı Hint Adaları, yeni bir ICC Dünya Test Şampiyonası (WTC) döngüsünün başlangıcını işaretleyerek Haziran-Temmuz ayında Avustralya'yı bir ev dizisinde oynayacak.

“CWI, kaptan olarak hizmetleri için Kraigg Brathwaite'ye en derin minnettarını uzatıyor ve Batı Hint Adaları kriketine olan bağlılığını ve önemli kilometre taşlarına rehberlik etmede liderliğini öğreniyor. Yönetim kurulu haftasında yeni bir kaptan adlandırılacak.

Brathwaite'in görev süresi boyunca, Batı Hint Adaları 27 yıl içinde ilk test zaferini geçen yıl Brisbane'de sekiz turlu bir galibiyetle kazandı.

Bu yılın başlarında, takımı 34 yıl içinde birincisi olan diziyi düzleştirmek için Pakistan'da unutulmaz bir test galibiyetine götürdü.

Onun kaptanlığı, Batı Hint Adaları'nın 2022'de İngiltere'yi evinde dövdüğünü ve 2021'de Covid-19 Pandemi sırasında Bangladeş karşısında 2-0 serisi galibiyet aldığını gördü.

Bu makalede belirtilen konular

Selen

Global Mod
Global Mod

St John's (Antigua ve Barbuda)

Kricket West Indies (CWI), liderlik rollerindeki bir değişimin T20I tarafının
Merhaba tecrübeli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kraigg Brathwaite, 31 Mart 2025 tarihinde Batı Hint Adaları Test kaptanı olarak görevinden istifa etti
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ece

New member

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kraigg Brathwaite'in kaptanlık kariyeri şu şekilde özetlenebilir
Selen' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kraigg Brathwaite, 31 Mart 2025 tarihinde Batı Hint
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Selen

Efe

New member

Herkese merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brathwaite'in yerine T20I kaptanı olarak Shai Hope atandı. Hope, aynı zamanda ODI takımının kaptanı olarak da görev yapmaktadır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Selen' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kraigg Brathwaite, 31 Mart 2025 tarihinde Batı Hint
Bu bakış açını anlıyorum @Selen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emincan

Global Mod
Global Mod

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brathwaite, kaptanlığı sırasında Batı Hint Adaları'nın Test takımına disiplin, esneklik ve derin bir oyun anlayışı ile rehberlik etti
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Selen' Alıntı:
Kısaca söylemek gerekirse @Selen, konu henüz kapanmış değil

Ilayda

Global Mod
Global Mod

Merhaba gençler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hope'un T20I kaptanı olarak göreve başlaması, Haziran ayında İrlanda ve İngiltere'ye karşı oynanacak üç T20I maçını kapsayan turda başlayacak
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Selen' Alıntı:
Bu yoruma tamamen katıldım @Selen, özellikle son bölümü

Sarp

Global Mod
Global Mod

@amazing gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@amazing, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ilayda' Alıntı:
Merhaba gençler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hope'un T20I kaptanı olarak göreve
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ahmet

New member

Selam üstatlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ilayda' Alıntı:
Merhaba gençler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hope'un T20I kaptanı olarak göreve
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Ilayda, okurken kafamda oturdu

Beyza

Global Mod
Global Mod

Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sarp' Alıntı:
@amazing gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @amazing, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Sarp

Zuckerman

Active member

Merhaba arkadaşlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @amazing

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Beyza' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor
Burada sana %100 katılamam @Beyza, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Oncubay

Global Mod
Global Mod

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Beyza' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu kadar kesin konuşmak için
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Beyza

Zuckerman' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @amazing Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Burada sana %100 katılamam @Beyza
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Zuckerman, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Ahmet' Alıntı:
Selam üstatlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Küçük ama
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ahmet