Beş yüz çocuk neşe içinde koşuyor, rüzgarla dolu bir balonu kovalıyor. hafta sonu oynuyoruz Karnaval Kupası41 yıldır via Luini alanında buluşuyorlar ve Örtülü Ragbi heyecan verici bir spor masalı: küçük bir gerçeklik ve atmaya devam eden büyük oval bir kalp, eğer o ilk turnuvanın birçok kahramanının – yıl 1982’ydi ve Cus Milano, Chicken Rozzano, ASD rugby Lecco formalarını giydiler – doğruysa Yeni mini rugby oyuncularına maceralarında eşlik etmek için yarın ve sonrasında yanınızda olun. 5 ila 13 yaş arası, mücadele etmeye ve sayı denemelerine, her şeyden önce arkadaş edinmeye hazır: küçükler Lombardy, Piedmont ve Emilia-Romagna’dan 12 kulübün parçasıdır, onlara akrabalar ve hayranlar eşlik edecek (katılım tahminidir) yaklaşık bin beş yüz kişi) ve sahada 50 gönüllü tarafından yardım edildi. 13 Yaş Altı Cumartesi günü, 7 Yaş Altı, 9 ve 11 Yaş Altı takımı Pazar günü oynayacak: en az 50 maç, sıralama olmayacak çünkü buna gerek yok, herkes kazanacak ve bir yığın aletle ödüllendirilecek.
Çimenliğin çevresinde, turnuvaları herkes için bir partiye dönüştürmeyi bilen sadece rugby’de olduğu gibi, yiyecek standları ve spor ürünleri var. Ayrıca, mültecilere ve savunmasız küçüklere eğitim ve koruma sağlamak için oluşturulan Still I Rise derneğinin bir standı da olacak. stant ile kimler bulunacak? Ve girişimlerini sunacak olan Valle Lambro Park’tan bir tane. Valle Lambro Park, Usmate Velate Belediyesi, Lombardiya Bölgesi, İtalyan Rugby Federasyonu ve Fir Lombardia ile birlikte etkinliğe hamilik yaptı. Yarın öğlen Usmate Velate’deki yeni spor merkezi binasının konferans salonu, ragbi dünyasında (ve ötesinde) genç sporcuların psikofiziksel sağlığı üzerine bir seminere ev sahipliği yapacak. Sahada, tüm yönetim Velate Rugby ve çocuklarına (küçük bir kasaba, ancak 300’den fazla üye) emanet edilecek: daha büyük kategoriler, saygı ve destek arasında, kupanın tüm organizasyonunda yardımcı olacak, temel değerler bu spor.
konular
Çimenliğin çevresinde, turnuvaları herkes için bir partiye dönüştürmeyi bilen sadece rugby’de olduğu gibi, yiyecek standları ve spor ürünleri var. Ayrıca, mültecilere ve savunmasız küçüklere eğitim ve koruma sağlamak için oluşturulan Still I Rise derneğinin bir standı da olacak. stant ile kimler bulunacak? Ve girişimlerini sunacak olan Valle Lambro Park’tan bir tane. Valle Lambro Park, Usmate Velate Belediyesi, Lombardiya Bölgesi, İtalyan Rugby Federasyonu ve Fir Lombardia ile birlikte etkinliğe hamilik yaptı. Yarın öğlen Usmate Velate’deki yeni spor merkezi binasının konferans salonu, ragbi dünyasında (ve ötesinde) genç sporcuların psikofiziksel sağlığı üzerine bir seminere ev sahipliği yapacak. Sahada, tüm yönetim Velate Rugby ve çocuklarına (küçük bir kasaba, ancak 300’den fazla üye) emanet edilecek: daha büyük kategoriler, saygı ve destek arasında, kupanın tüm organizasyonunda yardımcı olacak, temel değerler bu spor.
konular