Minibüsünde bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırdı

alfilaria

Global Mod
Global Mod
Minibüsünde bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırdı
Alınan rastlantı göre, kent merkezi ile Altınova ilçesi arasından yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförü İsa Soydemir, aracında içinde yaklaşık 87 1000 lira mesabesinde özyazı ve Türk Lirası olan çantayı önemli. Soydemir, içinde yüklü miktarda para bağcıklı çantayı hiç doğaç Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne teslim etti.


Zabıta cüzdanda yaptığı incelemede sahibinin Suriye uyruklu Mahmoud Hassan olduğunu tespit etti. Şahsa ulaşan zabıta ekipleri 3 1000 525 abd ve 21 1000 TL lirayı şahsa teslim etti. Hassan, çantayı kendisine ulaştıran zabıta ekiplerine ve minibüs şoförüne teşekkür etti.


Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ise hassas tek tutum bağcıklı minibüs şoförü İsa Soydemir’i örnek hareketinden dolay tebrik etti. Başkan Oral, çantayı hızlı tek şekilde sahibine ulaştıran zabıta ekiplerini dahi kutladı.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.