“Sahip Olduğu Sakinlik…”: Cameron Green, ‘Kaptan’ Rohit Sharma’ya Şapka Çıkarıyor

amazing

New member
Avustralyalı çok yönlü Cameron Green, bu yıl IPL’de Mumbai Kızılderilileri sığınağında Hindistan kaptanıyla kaliteli zaman geçiren Rohit Sharma’nın sakinliğini oyununa getirmeyi umuyor. 452 koşu ve altı kaleyle Green, MI’nın bu sezon Rohit’in kaptanlığı altındaki kampanyasında önemli bir rol oynadı, ancak beş kez şampiyon olan ekip sonunda Eleme 2’de elendi.

Green, 7 Haziran’da The Oval’de Hindistan’a karşı oynanacak Dünya Test Şampiyonası Finali öncesinde ICC’ye “Rohit’in ortadaki sakinliği çok açık,” dedi.

“Belli ki 10 yıldır oradaydı ve bunu yaptı. Onunla orada olmak ve sadece bir durum hakkında konuşmak harikaydı.

24 yaşındaki oyuncu, “Benim rolüm agresif olmaya çalışmaktı ve sonra, ister hücum dönüşü, ister hücum hızı, bir şekilde bowling oyuncunuzu seçmek olsun, bunu yapmanın yollarını açıkça gösterdi,” diye ekledi 24 yaşındaki oyuncu.

Green, Avustralya tarafına geç katıldı ve Perşembe günü antrenman seansına ilk kez katıldı.

Mumbai takım arkadaşları artık WTC Finali düşmanları olacak olsa da Green, IPL boyunca ve son IPL lig maçında Sunrisers Haydarabad’a karşı kırmızı top hesaplaşmasında karşılaştıklarında, önemli yüzyıllık ortaklıkları boyunca Hintli kaptandan öğrendiklerine dönebilir.

Seçim çerçevesi çatışmasına hazırlanan Green, formda Virat Kohli’nin kesinlikle büyük bir tehdit oluşturacağına inanıyor.

“Virat Kohli. Bence o her zaman büyük anlarda ayağa kalkan adam olmaya çalışıyor” dedi.

“Bir Dünya Test Şampiyonası kesinlikle çok büyük bir andır, bu yüzden bunu sabırsızlıkla bekliyorum.” Green, vitesleri T20 formatından Test kriketine değiştirmesinin kendisi için herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyor.

“Ortada olduğunuzda Test kriket gibisi yoktur” dedi.

“Açıkçası sinirlerin gerçekten çok yüksek. Bence en iyi oyuncular bununla başa çıkabilen en iyi oyuncular.”

()


Bu yazıda bahsedilen konular