“Three Seamers And Jadeja If…”: Harbhajan, WTC Finalinde Hindistan’ın Bowling Kombinasyonu Üzerine

amazing

New member
Eski Hindistan kriket oyuncuları Harbhajan Singh ve Mohammed Kaif, Star Sports ile yakın zamanda yaptıkları bir röportajda Hindistan ve Avustralya arasında yaklaşan Dünya Test Şampiyonası (WTC) Finali hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Star Sports’a özel olarak konuşan eski Hindistan off-spin oyuncusu Harbhajan Singh, testlerde daha tutarlı bir performans gösterdiği için WTC Finali için Ishan Kishan yerine KS Bharat oynamayı tercih edeceğini söyledi.

“Hayır, onun (Kishan) ilk 11’de olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü KS Bharat bir süredir istikrarlı bir şekilde oynuyor. Wriddhiman Saha olsaydı, onunla oynamayı düşünürdüm çünkü o daha fazla deneyime sahip ve daha iyi. KL Rahul formda olsaydı, onun yerine 5 veya 6 numarada oynardım, çünkü o uygun bir açıcı ve o da devam edebilirdi” dedi Harbhajan.

Eski Hindistan off-spin oyuncusu, bowling saldırısının Dünya Test Şampiyonası Finali için nasıl sıralanması gerektiği konusunda da fikrini vermeye devam etti.

“Bu tamamen sahanın ne söylediğine bağlı, eğer sahada daha az çim varsa ve güneş dışarıdaysa, o zaman iki topaçla oynayın. Durum böyle değilse o zaman üç denizci ve Ravindra Jadeja ile birlikte Shardul Thakur oynamayacak sadece bowling oynayın ama sopayla da katkıda bulunun.”

Bu arada, Mohammed Kaif, açılış olarak Shubman Gill ve Rohit Sharma ve altı numarada hücum şutları sağlamak için bir vuruş rolünde Ishan Kishan dahil olmak üzere önerilen ilk onbirini sağladı. Takım seçimi ve bowling saldırısı hakkında farklı görüşlere sahip bu uzman analizleri, merakla beklenen WTC Finali ile ilgili beklentileri artırıyor.

Star Sports’a özel olarak konuşan eski Hindistan kriket oyuncusu Mohammed Kaif, WTC Finali için ilk 11’ini verdi.

“Dünya Test Şampiyonası için açılışı Shubhman Gill ve Rohit Sharma yapmalı, ardından üç numarada oynayan ve orada tecrübeli Pujara gelmeli. Dördüncü sırada Virat Kohli, ardından takıma geri dönen Rahane gelecek. KS Bharat yerine Ishan Kishan oynayın çünkü birisinin altı numarada hücum şutları oynamasını istersiniz, çünkü top eskidir ve Rishabh Pant bu rolü oynardı.”

En iyi bowling kombinasyonunu değerlendirmek ve seçmek açısından Kaif, “Yedide Jadeja oynayacağım ve sekizde saha koşullarına bağlı olarak Ashwin veya Shardul oynayacağım ve saha uygunsa o zaman Ashwin Warner, Travis Head ve Khawaja gibi solak vurucuları hedef alabilir, bu yüzden iyi bir eşleşme olacak.”

“Hızlı atıcılar Muhammed Shami, Muhammed Siraj’ı ve ardından 11 numarada Umesh Yadav’ı alırdım. Bu benim 11 numarada oynamayı tercih ederim çünkü Haziran başı, üç hızlı atıcı artı Jadeja ve Ashwin veya tahmine bağlı olarak Shardul’a ihtiyacınız olacak.” Kaif sözlerini tamamladı.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)


Bu yazıda bahsedilen konular