Virat Kohli “Muhteşem Bir Kaptan Ama…”: AB de Villiers, RCB Yıldızının Nasıl Daha Rahat Olduğunun Altını Çiziyor

amazing

New member
Eski Güney Afrika kaptanı ve Royal Challengers Bangalore efsanesi AB de Villiers, Virat Kohli’nin Hindistan Premier Ligi franchise’ında ve ayrıca milli takımda kaptanlık rollerini verdikten sonra bu sezon rahat ve mutlu göründüğünü söyledi. IPL tarafını sezon açılışında Mumbai Kızılderililerine karşı sekiz kalelik bir galibiyete götürmek için yenilmez bir 82 sayı atan Kohli, 2021 sezonundan sonra RCB kaptanlığından istifa etti ve aynı zamanda kaptan olarak ayrıldı. Hint ekibi formatlar arasında.

“Pek bir değişiklik görmedim, her şey benzer. Teknik sağlam görünüyor; kırışıkta iyi bir dengeye sahip. Hala küçük kapıda çok fazla enerjiye sahip ‘meşgul’ bir oyuncu. Sadece hissediyorum, bu sezon o De Villiers, son yıllarda Kohli’nin vuruşunda ne gibi bir değişiklik fark ettiği sorulduğunda medyaya verdiği demeçte, “gerçekten taze görünüyordu.

“Geçen sezon kaptanlığı bırakmasının rahatlamasında büyük rol oynadığını düşünüyorum. Harika bir kaptandı ama bunu hem uluslararası alanda hem de IPL’de uzun bir süre yaptı ve bu göz korkutucu olabiliyor. Jio Cinema’da bir IPL uzmanı olan de Villiers, “Rahatlayın veya ailenizle vakit geçirin veya bazı arkadaşlarla gülün. Bence bu onun bu sezonki mantrası, sadece dışarı çıkıp eğlenmek, gülümsemeye devam etmek,” diye ekledi.

De Villiers, “Eğlenirken, bu doğal yetenek devreye giriyor ve o ilk vuruşta yaptığı gibi rahat koşular yapıyor. Bence en iyisi henüz gelmedi ve biraz havai fişek göreceğiz,” dedi.

De Villiers, formunda ani bir düşüşe tanık olan Hindistan ve Mumbai Kızılderililerinin vurucusu Suryakumar Yadav’ı destekledi ve ona geçmişte işe yarayan şeylere odaklanmasını tavsiye etti.

“Muhtemelen şu anda bir şeyler yapması gereken bir aşamada. Ancak bunun sırrı paniğe kapılmamak ve oyun planınızı değiştirmemek. Yıllardır onun için çalışan şeye bağlı kalması gerekiyor. Evet , belki de ‘temel bilgilerim neler’ veya ‘sürekli olarak sayı atarken neyi çok iyi yaptım’ı hatırlamaya çalışabilir ve çünkü açıkça oyununu tamamen farklı bir düzeye çıkardı,” dedi de Villiers.

De Villiers, Suryakumar’ın kendisinden beklentileri unutmak zorunda kalacağını söyledi. “Bir seviye aşağı inmek ve tekrar dışarı çıkmadan önce orada biraz zaman geçirmek kötü bir şey değil. Her zaman 40 toptan 100 puan alamazsınız – bu her zaman olmayacak. Bu, öğrenmem gereken bir şeydi. “Her maçta yüz sayı atmamı bekleyen Chinnaswamy kalabalığının zor yolu. Bazen kendime ‘AB’nin ne olduğunu biliyorsun, burada dürüst olalım, topu pek okumuyorsun’ demek zorunda kaldım. Sadece koşmaya gittiğinden emin ol.’ -a-top ve Virat’a vuruşu yap ya da başka birini oyuna sok’. Sonra yavaş ve emin adımlarla iyi bir atış yapıyorum ve sonra oyuna geri dönüyorum” dedi.

“Forma girdiğinizde her zaman bir işaret olacaktır; atıcıdan kötü bir atış olacak veya iyi bir düz sürüş yapacaksınız ve sonra ‘durun, formuma geri döndüm ve bowling oyuncularını incitelim’ diyebilirsiniz. Sadece vitesleri yönetmeniz gerekiyor – ben onlara birinci ve beşinci vites arasındaki vitesler, ‘şu anda bulunduğum yer’ diyorum. Muhtemelen şu anda ikinci vitestedir. İkinci viteste olduğunuz gerçeğine saygı gösterin, üçüncü vitese geçmenin bir yolunu bulun ve oradan itebilirsiniz,” dedi de Villiers.

Bu yazıda bahsedilen konular