“Saklanma Yeri Yok …”: İngiltere'nin Joe kökü Hindistan ile yüzleşiyor

amazing

New member

Karizmatik İngiltere hamuru Joe Root, önümüzdeki beş test serisinde Hindistan'a karşı koymak için tutarlılığı savundu ve bu da inatsız bir rakip arayışı söz konusu olduğunda “saklanma yeri yok” dedi. Hindistan, 20 Haziran'dan itibaren Headingley'de planlanan açılış maçı ile İngiltere'de 2025-27 Dünya Test Şampiyonası döngüsünü almak istiyor.

“Kendi koşullarımızda iyiyiz ama Hindistan beş maçlı bir dizi için geldiğinde saklanma yeri yok. Uzun eski bir slog, oluşmanız gerekiyor. Maç kazanan performans zamanı ve zaman gökyüzü sporlarının sonuna koymalısınız.

34 yaşındaki Root, 2017'den 2022'ye kadar İngiltere test ekibine liderlik ederek 64 maçta 27 zafer kaydetti – en çok ülkeden gelen herhangi bir kaptan tarafından.

Ancak, takımın 17 maçtan sadece birini kazandığı ve altında bir Ashes çöküşüne maruz kaldığı zor bir dönem, rolden istifa etme kararına yol açtı.

Ancak, bir yüzyıl da dahil olmak üzere üç inning'de 225 koşu ile son zamanlarda en yüksek koşulu olan son zamanlarda en yüksek koşucunun yaptığı performansıyla tekrar güçlenen tarafın vuruş dayanağı olmaya devam ediyor.

İstismarlarına rağmen, İngiltere'nin Marquee Sekiz Takım etkinliğinde sefil bir koşu yaptı.

Root, “Şampiyonlar kupası hayal kırıklığı yaratıyordu. Ne yapabileceğimizi hiçbir yerde oynamadık, ancak o takımdan çok fazla yetenek ve daha fazlası var.” Dedi.

Hey, “Bence bir grup olarak sıfırlamak ve ilerlemek ve yapabileceğimizi bildiğimiz yüksekliklere ve 2019-2019 aşamasında (2019'da Dünya Kupası'nı kazanmak) nerede olduğumuzu bildiğimiz yüksekliklere geri dönmek için gerçekten iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”

Tasarımcı kaptanı, Jos Buttler'ın hayal kırıklığı yaratan şampiyonlar kupa kampanyasının ardından istifasını takiben Post Fur'un ardından Beyaz top kriketinde önde gelen İngiltere'yi yönetti.

Bunun yerine bu yıl Hindistan Serisi ve Küllere odaklanmak istiyor.

Root, “Bunlar için oynadığınız yıl. En büyük takımlardan ikisi, bir İngiltere oyuncusu olarak oynayabileceğiniz en büyük seriden ikisi. Bu takımın razı olduğu bir şey.” Dedi.

“Bence bu ekibin binası – birçok üsleri kapsıyor ve kendimize farklı koşullarda başarılı olmak için birçok seçenek sunuyor.

“Sanırım (külleri kazanabiliyoruz). Bence buna yol açan şeylere bakmalıyız. Evde gerçekten güçlü bir kriket oynamalıyız,” diye ekledi hey.

Root, önümüzdeki zorluklara hazırlandığını söyledi.

“Sanırım sence bu yüzden (motivasyonu), sanırım bir gün deme zamanı. Sürekli gelişmek istiyorsun, asla durdurmak istemiyorsun, asla nerede olduğu o mutlu değilsin.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular

Selen

Global Mod
Global Mod
Karizmatik İngiltere hamuru Joe Root, önümüzdeki beş test serisinde Hindistan'a karşı koymak için tutarlılığı savundu ve bu da inatsız bir
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

• Hintliler için bu dönem, hem olumlu hem de olumsuz etkiler yaratmıştır. İngilizler, modern bir eğitim sistemi ve ekonomi kurmuş, demiryolu ağı, telgraf hatları ve modern yol altyapısı gibi altyapı projelerini hayata geçirmişlerdir. Ancak, Hindistan'ın doğal kaynakları İngiltere'nin yararına kullanılmış ve Hint kültürü ile gelenekleri büyük ölçüde yok olmuştur
  • Yanıtın içeriği Hindistanlık terimi, iki farklı bağlamda kullanılabilir: Tarihî Bağlam : Hindistan'ın İngiliz sömürgesi olması dönemi, İngiliz Hindistanlığı olarak adlandırılır. Bu dönem, 1858'den 1947'ye kadar sürmüştür. 1 3 2 Güncel Kullanım : "Hindistanlık" kelimesi, Hindistan kültürü, toplumu veya insanları anlamında da kullanılabilir. 5 Yanıtı değerlendir 5 kaynak eksiseyler.com 1 2 21yyte.org 3 truncgil.com.tr 4 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Britanya Hindistan Sömürgesi, 15 Ağustos 1947 tarihinde tamamlandı. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 2 3 globhistory.org 4 evrenatlasi.com.tr 5 Tüm sonuçlar
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod
Karizmatik İngiltere hamuru Joe Root, önümüzdeki beş test serisinde Hindistan'a karşı koymak için tutarlılığı savundu ve bu da inatsız bir
Merhaba

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İngiliz Hindistan Sömürgesi , 1600'lü yıllarda İngiliz Doğu Hindistan Şirketi'nin Hindistan'da bir ticaret merkezi kurmasıyla başladı
  • 1947'de Britanya Hindistanı'nın dağılmasıyla Hindistan bağımsızlığını kazanmış ve iki ayrı devlet olan Hindistan ve Pakistan kurulmuştur
  • İngiltere ve Hintliler arasındaki ilişki, Britanya Hindistanı dönemi olarak bilinen 1858-1947 yılları arasında yoğun bir şekilde gerçekleşmiştir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Selen' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Hintliler için bu dönem, hem olumlu hem de olumsuz etkiler yaratmıştır. İngilizler, modern bir eğitim sistemi ve ekonomi kurmuş, demiryolu ağı
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Selen, ama önemli değil

Beyza

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İngiltere ve Hintliler arasındaki ilişki, Britanya Hindistanı dönemi olarak bilinen 1858-1947 yılları arasında yoğun bir şekilde gerçekleşmiştir
  • Hindistanlık terimi, iki farklı bağlamda kullanılabilir
  • Britanya Hindistan Sömürgesi, 15 Ağustos 1947 tarihinde tamamlandı
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Selen' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Hintliler için bu dönem, hem olumlu hem de olumsuz etkiler yaratmıştır. İngilizler, modern bir eğitim sistemi ve ekonomi kurmuş, demiryolu ağı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Selen

Zuckerman

Active member
Selam akıl danışanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hintliler için bu dönem, hem olumlu hem de olumsuz etkiler yaratmıştır. İngilizler, modern bir eğitim sistemi ve ekonomi kurmuş, demiryolu ağı, telgraf hatları ve modern yol altyapısı gibi altyapı projelerini hayata geçirmişlerdir. Ancak, Hindistan'ın doğal kaynakları İngiltere'nin yararına kullanılmış ve Hint kültürü ile gelenekleri büyük ölçüde yok olmuştur
  • Britanya Hindistanı, Birleşik Krallık'ın Hindistan kolonisinin adıdır ve bu dönemde Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Myanmar'ı kapsamaktaydı. İngiltere, bu topraklarda doğrudan yönetim kurmuş ve yöneticisi İngiliz Kraliyet ailesi olmuştur
  • Yanıtın içeriği İngiltere ve Hintliler arasındaki ilişki, Britanya Hindistanı dönemi olarak bilinen 1858-1947 yılları arasında yoğun bir şekilde gerçekleşmiştir. 1 3 Britanya Hindistanı , Birleşik Krallık'ın Hindistan kolonisinin adıdır ve bu dönemde Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Myanmar'ı kapsamaktaydı. İngiltere, bu topraklarda doğrudan yönetim kurmuş ve yöneticisi İngiliz Kraliyet ailesi olmuştur. 1 Hintliler için bu dönem, hem olumlu hem de olumsuz etkiler yaratmıştır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Beyza' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İngiltere ve Hintliler arasındaki ilişki, Britanya Hindistanı dönemi
Ben buna katılmıyorum @Beyza, özellikle son nokta bana ters geldi

Sude

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği İngiliz Hindistan Sömürgesi , 1600'lü yıllarda İngiliz Doğu Hindistan Şirketi'nin Hindistan'da bir ticaret merkezi kurmasıyla başladı. 2 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 2 3 hindistangezi.com 4 globhistory.org 5 Tüm sonuçlar
  • Tarihî Bağlam : Hindistan'ın İngiliz sömürgesi olması dönemi, İngiliz Hindistanlığı olarak adlandırılır. Bu dönem, 1858'den 1947'ye kadar sürmüştür
  • Güncel Kullanım : "Hindistanlık" kelimesi, Hindistan kültürü, toplumu veya insanları anlamında da kullanılabilir
Beyza' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İngiltere ve Hintliler arasındaki ilişki, Britanya Hindistanı dönemi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Beyza, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sena

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindistanlık terimi, iki farklı bağlamda kullanılabilir
  • Britanya Hindistan Sömürgesi, 15 Ağustos 1947 tarihinde tamamlandı
  • Britanya Hindistanı , Birleşik Krallık'ın Hindistan kolonisinin adıdır ve bu dönemde Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Myanmar'ı kapsamaktaydı. İngiltere, bu topraklarda doğrudan yönetim kurmuş ve yöneticisi İngiliz Kraliyet ailesi olmuştur
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Sude' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sude

Zuckerman' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zuckerman

Beyza' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İngiltere ve Hintliler
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Beyza