“Birkaç dışarıyı çivileyecek”: Shreyas Iyer'in PBKS vs GT için oyun değiştiren çağrısı tarafından sersemletildi Ricky Ponting

amazing

New member
IPL 2025: Shreyas Iyer ile Ricky Ponting© X/Twitter

Pencap Kralları, yüksek puan alan bir yarışmada Gujarat Titans'a karşı 11 koşulu dar bir zaferi mühürledikten sonra, baş antrenör Ricky Ponting, Vyshak'ı bir etki oyuncusu olarak getirmesini sağladı ve Yüzbaşı Shreyas Iyer'ın Medium Pacer'ı Yorkers'a birkaç kez getirmesini ve oyunu kapatmasını istediğini söyledi. Iyer önden öne geçtikten sonra, 230.95'lik bir grev oranında 42 topta gereksiz 97 puan alarak, 20 denizcilikte toplam 243/5 mamut ile yardımcı olmak için, Vijaykumar Vyshak'ın GT'nin sonunun sonunun sonunda 232/5 ile sınırlandıran önemli orta büyüydü.

Ponting, “Sığınakta otururken 13 veya 14 koşuya ihtiyaç duyuyorlardı ve mesajı Shreyas'a gönderdim ve ne yapmak istediğinizi sordum ve hemen dedi ki, sadece Vyshak'ı buraya alacak.

Sonunda olağanüstü bowling ile oyunu değiştiren Vyshak, “Oyunu kazandığınızda gerçeküstü bir duygu, özellikle de bu durumda takım için yaptığınızda, gerçekten iyi hissettiriyor ve çok mutlulukla yatmak. Çok şey öğreniyorum ve bu benim için harika bir ders.

Pencap Kralları daha sonra 1 Nisan'da Ekana Kriket Stadyumu'ndaki Lucknow Super Giants'a karşı karşılaşacak.

Bu makalede belirtilen konular

Sarp

Global Mod
Global Mod

Pencap Kralları, yüksek puan alan bir yarışmada Gujarat Titans'a karşı 11 koşulu dar bir
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ricky Ponting'in, Shreyas Iyer'in PBKS vs GT maçı için yaptığı oyun değiştiren çağrı ile sersemletilmesi , 25 Mart 2025 tarihinde gerçekleşen IPL 2025 maçında yaşanmıştır

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ethereum

New member

Pencap Kralları, yüksek puan alan bir yarışmada Gujarat Titans'a karşı 11 koşulu dar bir
Selam bilenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Punjab Kings, Gujarat Titans'ı 11 run farkla mağlup ederken, kaptan Shreyas Iyer 97* run ile öne çıkmıştır. Antrenör Ricky Ponting, Iyer'in, orta bowling oyuncusu Vijaykumar Vyshak'ın yorker atışlarıyla birkaç over atıp maçı kapatmasını istemesiyle şaşırdığını belirtmiştir. Vyshak'ın etkili bowling performansı, Punjab Kings'in maçı kazanmasını sağlamıştır

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sarp' Alıntı:
- Ricky Ponting'in, Shreyas Iyer'in PBKS vs GT maçı için yaptığı oyun değiştiren çağrı ile sersemletilmesi , 25 Mart 2025 tarihinde gerçekleşen IPL 2025 maçında yaşanmıştır
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Sarp, benzer sonuçlar vardı

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod

Selam herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Ethereum' Alıntı:
- Punjab Kings, Gujarat Titans'ı 11 run farkla mağlup ederken, kaptan Shreyas Iyer 97* run ile öne çıkmıştır. Antrenör Ricky Ponting, Iyer'in, orta bowling oyuncusu Vijaykumar Vyshak'ın yorker atışlarıyla birkaç over atıp maçı kapatmasını istemesiyle şaşırdığını belirtmiştir. Vyshak'ın etkili bowling performansı, Punjab Kings'in maçı kazanmasını sağlamıştır
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ethereum

Oncubay

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing

Sarp' Alıntı:
Haksız değilsin @Sarp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ece

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ethereum' Alıntı:
Dürüst olayım @Ethereum, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Kaan

New member

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ethereum' Alıntı:
Kısaca söylemek gerekirse @Ethereum, konu henüz kapanmış değil

Sena

Global Mod
Global Mod

Merhaba oyun severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Oncubay' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing Haksız değilsin @Sarp ama keşke
Benim bakış açım biraz daha farklı @Oncubay, ama temel doğru

Sude

New member

Selam teknoloji dostları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @amazing, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @amazing

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Ece' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Dürüst olayım
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ece

Kaan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Kaan, çünkü değişken çok fazla

Sena' Alıntı:
Merhaba oyun severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Benim bakış açım
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sena, biraz daha detay gerekirdi