“Önerilen Aniket Verma, Priyansh Arya, vb.

amazing

New member

Chennai Super Kings, Hindistan Premier Ligi'nin (IPL) devam eden baskısında zor zamanlar geçiriyor. Beş kez şampiyonlar kampanyalarını, Mumbai Kızılderililerinin kemerleri üzerinde bir galibiyetle açtı, ancak kraliyet rakipleri Bengaluru ve Rajasthan Royals'a karşı yenildi. Her iki kayıpta da, CSK'nın vuruş serisi düştü ve tarafı hatta alamadı. Konuları daha da kötüleştirmek için, bir zamanlar en iyi sonlandırıcılardan biri olarak kabul edilen efsanevi Bayan Dhoni, bu yüzden masraflara göre performans gösteremedi.

IPL'de devam eden mücadelelerinin ortasında, CSK'nın keşif üyelerinden biri beş kez şampiyonlar ve açık artırma stratejileri hakkında şok edici bir vahiy yaptı. CSK, deneyimli oyuncuları genç yeteneklere çok fazla yatırım yapmak yerine kadrolarında tutmakla bilinir.

Sosyal medyada viral olan bir Haberda, CSK Scout, diğer panelistlerle etkileşime giren göllerdi. Diğerlerinin yanı sıra Priyansh Arya, Vipraj Nigam, Aniket Verma gibi genç oyuncuların isimlerini önerdiğini açıkladı, ancak CSK bu isimleri reddetti.

“Ben bir yetenek keşif üyesiyim ve UP ve Pencap liglerinin birkaç maçını izlemeye gittim. Oradan Priyansh Arya, Vipraj Singh, Swastik Chikara, Aniket VerMember isimlerini tavsiye ettim.

CSK Scout – “Priyansh Arya, Swastik Chikara, Vipraj ve Aniket Verma gibi isimler verildiğinde UP ve Pencap liglerindeki maçlara katıldım.”

Ancak CSK açık artırmada Ashwin, Sam Curran, Deepak Hooda ve Rahul Tripathi'yi seçti. pic.twitter.com/z6chumyfc0

– CricketGully (@thecricketgully) 31 Mart 2025
“Benim işim açık artırmadan önce isimleri CSK'ya vermek.”

Bu vahiy, CSK Mega Müzayedelerde Ravicran Ashwin, Deepak Hooda, Rahul Tripathi'yi satın almaya devam ederken büyük bir şok oldu. Tüm tez isimleri devam eden mevsimde form için mücadele ederken, Priyansh, Vrraj ve Aniket gibi hayranları performanslarıyla etkiliyor.

Priyansh, Gujarat Titans'a karşı Pencap Kings için IPL çıkışında 23 toptan 47'lik bir gişe rekoru kırdı. Vipraj bir küçük kapı aldı ve Lucknow Super Giants'a karşı Delhi Capitals için 15 top daha önemli bir 39 puan almaya devam etti.

Son olarak, Aniket Verma, Delhi Capitals'a karşı Sunrisers Hyderabad için 74 turluk parlak bir 41 top oynadı.

Ancak, beş zaman şampiyonu zor durumdan geri döndüğü için bilinen bir şey söyleyecek ve turnuvanın geri kalanında nasıl ilerlemeyi planlayacak.

Bu makalede belirtilen konular

Sarp

Global Mod
Global Mod
Chennai Super Kings, Hindistan Premier Ligi'nin (IPL) devam eden baskısında zor zamanlar geçiriyor. Beş kez şampiyonlar kampanyalarını, Mumbai
Selam herkese iyi sohbetler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aniket Verma ve Priyansh Arya , 2025 IPL sezonu için Chennai Super Kings (CSK) tarafından mega açık artırmada seçilmeyen genç oyuncular arasında yer alıyor
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Ethereum

New member
Chennai Super Kings, Hindistan Premier Ligi'nin (IPL) devam eden baskısında zor zamanlar geçiriyor. Beş kez şampiyonlar kampanyalarını, Mumbai
Selam oyun tutkunları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Priyansh Arya, Punjab Kings için çıktığı 10 maçta 346 koşu yaparak bir yüzyıl da dahil olmak üzere etkileyici bir performans sergiledi. Aniket Verma ise Sunrisers Hyderabad için oynadığı maçlarda yetenekliliğini kanıtladı
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sarp' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aniket Verma ve Priyansh Arya , 2025 IPL sezonu için
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Sarp, ama önemli değil

Selen

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• CSK'nin genç oyunculara şans vermek yerine deneyimli oyuncuları tercih ettiği bu durum, takımın 2025 IPL'de üst üste ikinci kez play-off'lara katılamama riskiyle karşı karşıya kalmasına yol açtı
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sarp' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aniket Verma ve Priyansh Arya , 2025 IPL sezonu için
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sarp, benzer sonuçlar gördüm

Efe

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

@amazing gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• Bir CSK izcisi, sezon öncesinde UP ve Punjab liglerinde izlediği maçlar sonucunda bu oyuncuların isimlerini önerdiğini, ancak CSK'nin bu isimleri dikkate almadığını belirtti
Ethereum' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Priyansh Arya, Punjab Kings için çıktığı 10
Bu bakış açını anlıyorum @Ethereum, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sena

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

@amazing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ethereum' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Priyansh Arya, Punjab Kings için çıktığı 10
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Ethereum, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Beyza

Global Mod
Global Mod
Merhaba yeni gelenler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Selen' Alıntı:
Selam takip edenler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @amazing Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir CSK'nin genç oyunculara şans vermek yerine deneyimli
Dürüst olayım @Selen, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Sude

New member
Selam dostlar

@amazing okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sena' Alıntı:
Selam deneyenlere @amazing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Ethereum, gerçekten kapsamlı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sena, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Ece

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @amazing

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Beyza' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Dürüst olayım @Selen, bu
Haksız değilsin @Beyza ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude' Alıntı:
Selam dostlar @amazing okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu konuyu yaşayan biri olarak
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sude

Sena' Alıntı:
Selam deneyenlere @amazing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Anlattığın süreci ilgiyle
Katılmak zorundayım diyemem @Sena, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti